Drie NL

De partij van Marco Pastors en Joost Eerdmans heeft er een ego bij -en daarmee een nieuw gezicht. Het is nog niet officieel, maar VVD-er Anton van Schijndel stuurt aan op een breuk met fractievoorzitter Mark Rutte en lijkt zich aan te willen sluiten bij de mannen die helemaal klaar zijn voor een ‘tweede fortuynistische revolutie’.

Eerder werd al bekend dat hij had geluncht met de twee companen die samen Eén NL vormen -maar volgens enkele peilingen geen enkele zetel lijken te krijgen in de Tweede Kamer.

Van Schijndel wil dat Rutte zijn standpunt ten aanzien van de toetredeing van Turkijke tot de EU wijzigt. Verder noemt hij Rutte oppervlakkig en eenzijdig. Niet erg opbouwend, maar begrijpelijk aangezien Van Schijndel op de 35e plaats is gezet op de kandidatenlijst van de VVD. Hij is gewoon wat beledigd. Rutte en companen hebben dus goed ingeschat dat ze een man als Van Schijndel liever kwijt dan rijk zijn. Laat hem maar ergens anders rellen schoppen.

Eén NL, of Nul NL zo je wil, doet er geen goed aan om Van Schijndel op te nemen in hun illustere gezelschap. Zo’n relschopper zal niet veel goeds doen voor de eenheid binnen de partij. Waarschijnlijk is hij goed in staat zichzelf, en daarme zijn partij (which ever that may be) in no time voor schut te zetten.

Bron: RTL

Lees ook:Geld kwijt? Bel de VVD!
Lees ook:De laatste stuiptrekkingen van de LPF
Lees ook:Beschuit met Rutte
Lees ook:Rutte onze man
Lees ook:Klein, klein Schijndeltje

Eén reactie op “Drie NL

  1. Michael

    Good riddance, zeggen de Britten zo mooi. Die man heeft nooit indruk op mij gemaakt, tijdens tv-optredens of op de radio. Zo moeten we politici tegenwoordig beoordelen, niet waar, in deze tvcratie.
    Niet voor niets werd Van Schijndel al door de VVD op een onverkiesbare plaats gezet, denk ik dan maar.
    Wanneer staat ”intelligent rechts” eens op?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.