Geld kwijt? Bel de VVD!

Bent u geld kwijt en kunt u het nergens meer vinden? Grote kans dat de VVD u kan helpen. Want de partij heeft deze week zomaar 100 miljoen euro tevoorschijn weten te toveren. Volgens het CPB was er ‘ergens’ nog wat geld over. Dat kan nu mooi in sport worden geïnvesteerd. Het kwam Rutte goed uit dat hij deze meevaller op het sportdebat kon presenteren.

Ondanks dat Rutte te laat aankwam op het debat (hij stond in de file) werd hij na afloop van het debat uitgeroepen tot winnaar. Inderdaad, u leest het goed. De man waarvan iedereen zegt dat hij onzichtbaar is, een beetje zoals dat jongetje in het reclamespotje voor fietslampjes, wint het debat waar hij net de helft van de tijd aanwezig is geweest.

Eigenlijk is het heel logisch. We willen geen rethoriek, geen moeilijke woorden, opgeheven vingers en verwijtende lachjes. We willen gewoon goed nieuws. En als Rutte dat goede nieuws wil brengen, dan geloven we dat maar al te graag.

Bron: nu.nl

Lees ook:Verkiezingstijd is in the air
Lees ook:COLUMN De VVD: klaplongen, leverkanker en verbrijzelde knieën
Lees ook:Peiling: VVD profiteert van klein rechts
Lees ook:Beschuit met Rutte
Lees ook:Rutte schiet voor open doel

2 reacties op “Geld kwijt? Bel de VVD!

 1. i.g

  nou kom op rutte ik ben 11500 kwijt geraakt door oplichterij ik ben een alleenstaande vrouw 63 met een woa minium inkomen was al mijn spaarcentjes en door oplichterij nu zwaar in de problemen maar het geld zal wel bij de mensen bij de hoogste inkomen terecht komen zoals gewoonlijk daar staat de vvd voor de rijke

    /   Beantwoorden  / 
 2. Nicolien

  Oplichters…dat zijn jullie….even als je vriendje Zalm….ohhhhh het gaat zoooo slecht met de economie…..ik pak geld bij jullie vandaan….Een grote leugen! Maar wat wil hufter van een Zalm…het begrotings tekort terug dringen….en dat zij hij al toen hij aantrad….Nou hufters van de VVD…is volksverlakkerij en dood…de economie gaat prima…..en miljoenen overschot in de kas!…Nou Gerrit…Hoe voelt het om het volk te besodemieteren? Een egotripper dat is wat bent! Joh ga naar Amerika, daar hoor je thuis niet in Nederland……Heb je er wel eens over nagedacht…..dat een groot deel van deze bevolking….nog lang geen € 30.000 verdient???, wat je broertje net zo,n smeerlap Hogervorst zegt in een radio programma? Denken jullie nu echt bij de VVD dat al het volk in Nederland nu zooooooo stom is?….Heel veel wel……en daar maken jullie dan ook dankbaar misbruik van! de mensen….sjaaa mijn ouders hebben altijd dat of dat gestemd…..dus doe ik het ook maar. Deze mensen zouden een stemverbod moeten krijgen! Opzouten met die VVD= vols..verlakkerij..en dood. En wel voor de laagste inkomens! Weg met het huidige zorgstelsel…..Jullie rijken! met jullie duizende en miljoenen euro,s betalen de zelfde premie als wij de mensen die een laag inkomen hebben? Tjonge wat democratisch. Houdt op met het “belazeren” van de bevolking….houdt op met jullie godvergeve HOOGMOED! Jullie zijn zelfs zulke godvergeve klootzakken dat jullie DIERENRECHT niet nodig vinden om in de grondwet op te nemen.

  En Zalm….jij bent geen premier!!!…maar Balkenende….Maar ach…vanuit je gigantische HOOGMOED!!!….bespeel je Balkenende…..wat die regeert niet, want hij heeft weinig politieke ervaring. Jij regeert “leugenaar” O ja Beatrix….zei…”De leugen regeert”! En dat moet afgelopen zijn!”Zalm weg….Hogervorst weg…en vooral Rita verdonk weg! Sterkte….ik hoop dat jullie partij….uiteindelijk zal dood bloeden….en dat er een “sociaal gezicht” in de politiek opstaat!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.