Femke is de lente -deel 2

Tegenwoordig tel je als politicus niet meer mee als je geen boek hebt geschreven. Het liefst is het een autobiografie -op "Dit land kan zoveel beter" van onze wanna be-premier Wouter Bos zonder persoonlijke weetjes zat toch niemand te wachten. Na Ayaan Hirsi-nogwat heeft Femke Halsema een boek over Femke Halsema geschreven. Het heet "Linkse lente".

De site van GroenLinks leert ons dat het een openhartig boek geworden is. Femke verkoopt ons niet alleen haar standpunten, natuurlijk wel een klein beetje, we komen ook veel te weten over haarzelf. Ze schrijft over hoe was het om als vrouw de politiek in te gaan, ze rekent af met populisme en ze laat ons haar liefde voor de politiek zien.

Dinsdag is de presentatie van het boek op de Haagse Hogeschool en iedereen is welkom. Mocht u de kans hebben erheen te gaan: zeker doen. Als Femke half zo leuk schrijft als ze praat is dat boek de moeite waard. Maar hoed u, want het zou zomaar kunnen dat Sara Kroos de boel komt ‘opleuken‘.

Bron: GroenLinks

Lees ook:“Femke Halsema moet dood”, vindt Fok.nl
Lees ook:Groene Vallei voor GroenLinks
Lees ook:Halsema heeft er de kracht niet voor
Lees ook:Recalcitrant GroenLinks viert 18-jarig bestaan
Lees ook:GroenLinks vraagt aandacht voor kindertehuis Bulgarije

Eén reactie op “Femke is de lente -deel 2

  1. fritswinter

    femke ik vind het een heel goed idee van je om een boek te schrijven. je bent een goed politicus maar vooral een mooie vrouw ik stem met de komend kamerverkiezingen op jou femke,omdat ik je een hele sympathieke vrouw vindt die weet waarvoor ze staat,de hartelijke groeten,en succes met groen links.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.