Frietkar bij ziekenhuis Rotterdam vliegt in brand

De frietkar van Bram Ladage die de hele dag bij het MCRZ ziekenhuis in Rotterdam staat om gratis patat uit te delen, is rond 13:00 uur in brand gevlogen. Vanwege de nabijheid van gas rukte de brandweer groot uit, maar de brand werd al snel geblust. Op het moment van de brand stonden tientallen patienten, artsen en verpleegkundigen bij de frietkar.

In het kader van het 40-jarig bestaan van Bram Ladage werd er vandaag de hele dag gratis patat uitgedeeld aan patienten en personeel. Ladage staat er om bekend de -relatief- meest gezonde patat te maken, mede dankzij het gebruik van plantaardige olie.

Hoe de brand is ontstaan, is nog onduidelijk. Er zijn geen gewonden en de schade aan de kar valt mee. Opmerkelijk is vooral de grote opkoms van de pers voor de patatactie bij het ziekenhuis. Ludieke acties krijgen alle aandacht, terwijl de problemen in de gezondheidszorg zelden journalisten naar ziekenhuizen lokken.

Lees ook:‘Meer dan 100 doden bij explosie Noord-Korea’
Lees ook:Gratis openbaar vervoer voor ouderen
Lees ook:PvdA: Pil moet goedkoper
Lees ook:CDA opent kleine aanval op grootste concurrent
Lees ook:Uit de Ouwe Doos… “Den Uyl is in den olie”

2 reacties op “Frietkar bij ziekenhuis Rotterdam vliegt in brand

  1. Willy

    Nou dit heeft alles met de Tweede Kamer te maken, of was dat bedoeld voor het Rotterdamse blog of zo. Of als grapje. Hier ook eentje dan: de Tweede Kamer is gevestigd in Den Haag….

      /   Beantwoorden  / 
  2. :)

    de tweede kamer is al tijden met reces!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.