Tsjaad een soldatenplek?

Er gaan (maar liefst) 60 mariniers naar het idyllische Tsjaad en de Tweede Kamer is daar niet vrolijk mee. Het gaat om en ware Europese missie met de de 'EUFOR' en onze grootgetrainde troepen hopen er voor te zorgen dat de 3700 vluchtelingen beschermd gaan worden. En wel beschermd tegen een heuse guerilla beweging die het godganse land dat zich Tsjaad mag noemen kapot wil maken. Mocht ónze Tweede Kamer het geheel goedkeuren, mogen we dan hopen dat we geen lijkzakken (?) 'in return' krijgen.

Lees ook:Tweede Kamer: Tsjaad of niet?
Lees ook:PVV: commotie over motie van wantrouwen
Lees ook:Verdonk gaat trots in een ‘beweging’ verder achter Fortuynisme aan
Lees ook:Is GroepGeert te ver gegaan?
Lees ook:Weer een brief van Verdonk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.