Afaltman Eurlings tekent zijn Randstadplan

Vandaag is het gebeurd in de Ridderzaal in Den Haag. Minister Eurlings van verkeer en Waterstaat ondertekende zijn grote grote Randstadplan waarmee hij het geheel bereikbaar wil houden. Het betreft onder andere de verbreding van de weg tussen Amsterdam en Almere en de aanleg van de Tweede Maasvlakte. Wat die laatste zal doen aan een betere bereikbaarheid van de Randstad is mij nog onduidelijk, maar dat terzijde. Eurlings gaat vooral veel asfalt neerplaveien. Asfalt zodat de auto op nog meer plekken in de file kan gaan staan? Waarom niet de spoorwegcapaciteit vergroten? En waarom niet een snel 'Randstadrondje' met een snelle variant op de Efteling-achtige zweeftrein?

Lees ook:Eurlings de Asfaltman
Lees ook:Wat gaat Camiel allemaal bouwen?
Lees ook:SP voor nieuw landelijk staatsvervoer
Lees ook:PvdA ontevreden over CDA-minister
Lees ook:Eurlings heeft het druk: Ongelukkenhoes en fietslichtcontrole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.