Met 17 jaar achter het stuur

Symphatieke limburger minister Eurlings meent zo net voor kerst dat de rijbewijsleeftijd wat hem betreft van 18 naar 17 jaar verlaagd wordt. In heel veel landen is dat al lang zo, maar in 2010 dus ook in de Nederlanden. 2010, dat duurt nog iets meer dan een jaar trouwens. Kleine heren en dames van 15 á 16 jaar kunnen dus nu in hun handjes wrijven want zij zullen de eersten zijn die eerder de Hollandse wegen onveilig mogen maken op hun 17de. Leuk voor ze.

Lees ook:POLLuitslag: Nederland is veilig
Lees ook:TweedeKamer.blog.nl nog altijd op Twitter
Lees ook:Het gonst rond Groep Gonny
Lees ook:Hardtalk, kontenlikkerij en verrassing op PvdA-congres
Lees ook:Verhagen steunt sluiting Guantanamo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.