Discussie over poortjes blijkbaar onnodig

Vandaag ontstond er veel commotie over de beveiliging van GroepGeert -excuus, de Partij Voor De Vrijheid. Wilders wordt geregeld bedreigd. Zijn beveiligingsmensen raadden hem daarom aan detectiepoortjes te laten plaatsen op de locaties waar hij campagne gaat voeren. En even leek het erop dat Wilders dit zelf moest betalen -en dat terwijl GroepGeert geen subsidie ontvangt en zelf geen 40.000 euro op kan hoesten.

Niet alleen GroepGeert, maar de hele Tweede Kamer sprak schande van de belemmering van de democratie. Wilders moet toch gewoon net als ieder ander de kans krijgen campagne te voeren!? Kamervoorzitter Weisglas klom loyaal in de pen en maande Balkenende zijn chequeboekje te trekken.

Minister Donner bleek het probleem niet helemaal te zien, want hij beloofde direct de beveiliging van Wilders te betalen. En terecht natuurlijk.

Want Wilders loopt ook al uitzendtijd bij de NOS mis, omdat alleen de voorzitters van de gróte partijen mogen debatteren op tv. En oh ja, we geven ook niet toe aan terreur.

Bron: trouw, planet

Lees ook:PvdA voert ‘schone’ campagne
Lees ook:CDA en PvdA nek-aan-nek
Lees ook:Haagse Hirsi Ali Herrie
Lees ook:Eén NL maakt naam waar
Lees ook:GroepGeerts War on Terror

3 reacties op “Discussie over poortjes blijkbaar onnodig

  1. Pierre

    Ongelooflijk. Laat die man gewoon gaan werken. Waarom moet o.a. dit theater van de lach met mijn zuurverdiende (belasting)geld betalen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Margo

    Dat wij als maatschappij mogen gaan betalen voor een clown die door zijn domme, ondoordachte uitspraken als een popster beveiligd moet worden!Belachelijk! Als hij graag campagne wil voeren, moet hij dat maar zonder beveiliging doen of het zelf betalen!In de VS komt ook alles uit de partykas!Dus Wilders, ga lekker wat lobbyen voor je ‘man in black’!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jan Truijens

    Laatst schreef Loesje (ongeveer): als ik dat haar van Wilders zie, ben ik meteen voor hoofddoekjes. En nu weer eens in het nieuws vanwege door ons te betalen metaal-detectiepoortjes. Inderdaad een belemmering van de democratie. Want rolstoelen, kunstheupen, werkschoenen-met-stalen-neuzen en ijzeren botpennen kunnen er weer eens niet in, om maar te zwijgen van mijn pacemaker.
    Tja, die Donner valt me enorm tegen. Maar we rekenen wel af bij de verkiezingen. Ijzervreters van Nederland, verenigt u.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.