Snoeperij in de ban bij Rouvoet

Na alcholol, drugs en andere genotsmiddelen, vindt minister Rouvoet van jeugd en gezin dat ook snoep aan banden moet worden gelegd. Kinderen die twaalf jaar en jonger zijn, worden in grote mate beinvloed door snoepreclames en daarom wil Rouvoet af van die commercials die zich richten op jonge kinderen. Zolang kinderen op de basisschool zitten, mogen ze niet worden blootgesteld aan snoep. Om maar eens met de slogan van NRC*next te eindigen: What's next?

Lees ook:Kindervriend Rouvoet slaat slag
Lees ook:Kamerbabe: Marianne Langkamp
Lees ook:Geen ringtoneterreur meer
Lees ook:Boswandeling op de zondagmorgen
Lees ook:ME moet herkenbaarder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.