SP tegen dierenleed

Het zal hard zijn aangekomen bij de SP, het nieuws dat de Partij voor de Dieren op één zetel staat in de peilingen. De SP blijft dalen en heeft dringend behoefte aan populaire standpunten waarmee kiezers gelokt worden. Daarom werpt de partij zich op als dierenvriend.

De SP eist juridische stappen tegen aanbieders en producenten van websites waarop mensen sex hebben met dieren. De partij probeert al sinds 2004 iets te doen aan deze dierenmishandeling, maar ministers Donner en Veerman vonden dat de wet genoeg mogelijkheden bood om bestialiteiten tegen te gaan. Kennelijk wordt er van al die mogelijkheden weinig gebruik gemaakt.

Met de verkiezingen voor de deur wordt het partijpunt nieuw leven ingeblazen. Hoog tijd ook dat er iets gedaan wordt! Helaas is het motief van de SP niet echt dierenlievend. Op de site staat namelijk te lezen dat de sites schokkend zijn voor mensen die er ‘per ongeluk’ terecht komen. Per ongeluk… Niet erg geloofwaardig, heren en dames van de SP. En wat dacht u van de dieren zelf?!

De échte dierenvrienden kunnen maar beter op de Partij voor de Dieren stemmen.

Bron: fok!

Lees ook:Één site voor alle 150 volksvertegenwoordigers
Lees ook:Peiling: SP en LPF achteruit
Lees ook:Pas op Europa, de Partij voor de Dieren komt eraan!
Lees ook:Ook VVD tegen dierenleed
Lees ook:PvdD: geen wilde dieren in circus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.