VVD ziet oneerlijke concurrentie schaatsbeelden

Nederland is in de ban van de schaats en iedereen trok de stoute schaatsen aan. Maar helaas mag niet iedereen van dichtbij de profs bewonderen. De NOS schijnt Omroep Flevoland de toegang te hebben ontzegd bij de natuurijsschaatsmarathon op de Oostvaardersplassen afgelopen week, zo valt te lezen op de website van de VVD. Niet alleen mocht Omroep Flevoland met een camera niet in de buurt komen van de schaatsmarathon, de NOS zou ook nog eens 275 euro per minuut gevraagd hebben voor de beelden van de tocht. Johan Remkes (U kent ‘m wel, het is de man met de rotte tanden), media-woorvoerder voor de VVD, vindt dit volledig oneerlijke concurrentie en hij heeft daar natuurlijk groot gelijk in. Het druist ook nog eens in tegen het kabinetsbeleid dat zegt dat landelijke en regionale omroepen meer en beter moeten gaan samenwerken. Remkes heeft dan ook terecht minister Plasterk op het matje geroepen om deze kwestie.

Lees ook:SGP is blut
Lees ook:Gastblog: eigen volk laatst?
Lees ook:Moet publieke omroep politiek correct?
Lees ook:Dienstwapens als USB-sticks
Lees ook:Gastblog: Geert Wilders en de media

Eén reactie op “VVD ziet oneerlijke concurrentie schaatsbeelden

  1. Ecluse

    Heeft iets dergelijks zich ook niet afgespeeld op Koninginnedag 2008? Het moet inderdaad afgelopen zijn met dat monopoliegedoe van de NOS.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.