CDA doet migrantenkerken

Woensdagmiddag ontvangt het CDA een groep voorgangers en leiders van immigrantenkerken in de Tweede Kamer. Het bezoek sluit aan bij het bezoekprogramma van de partij aan verschillende migrantenkerken. Inmiddels hebben zo’n 150 kerken zich hiervoor aangemeld.

Initiatiefneemster Ferrier merkte dat er in migrantenkerken een toenemende behoefte bestaat aan informatie over hoe de politiek hier in Nederland functioneert. De kerkleiders willen graag praten over de problemen die zij hebben met het vinden van geschikte ruimtes voor hun kerkdiensten en het verkrijgen van verblijfsvergunningen voor voorgangers en hun gezinnen.

Ook willen ze de bijdrage onderstrepen die zij in hun eigen ogen aan de Nederlandse samenleving leveren door onder meer de opvang van daklozen, preventie van criminaliteit en drugsgebruik, de bevordering van gemeenschapsbanden en het doorgeven van waarden en normen.

Zouden ze al ingeburgerd zijn?

Bron: planet

Lees ook:Henk Kamp krijgt een drukke week
Lees ook:Spionage vanuit Marokko: Kamer en regering woedend
Lees ook:CDA op de bres voor het gezin
Lees ook:Reintegratie arbeidsmarkt moet marktgerichter
Lees ook:Verdonk solliciteert alvast

Eén reactie op “CDA doet migrantenkerken

  1. Martijn Koster

    Het CDA begint ook al aardig wat stemmen weg te trekken bij de Turkse gemeenschap (via de moskee). Gewoon een handige tactiek om toch wat gelovige stemmen te krijgen.
    Met de C van Christelijk heeft het alleen weinig meer van doen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.