VVD Partijbons Hans Wiegel niet mee met Rita Verdonk

Hans lacht zich rot. Iedereen houdt van 'm. Eerder deze week vond de sigaar rokende partijveteraan Hans Wiegel het tijd 'de partij op te heffen' en bleek met dat idee 56% van de Rita Verdonk- en Geert Wilders kiezers achter zich te hebben. Een logische stap was geweest dat good old Hans over zou stappen naar Rita Verdonk om samen met haar de grootste Liberale beweging te vormen. Nu echter maakte Wiegel bekend daar geen zin in te hebben, zo bevestigde een woordvoerder van de VVD vandaag na berichten over een mogelijke overstap in de Telegraaf. Rita had Hans al eerder gevraagd deel uit te maken van Trots op Nederland, maar ook toen had Hans er de kracht niet voor.

Lees ook:56% kiezers PVV en VVD achter plannen Wiegel
Lees ook:Verdonk gaat trots in een ‘beweging’ verder achter Fortuynisme aan
Lees ook:COLUMN De VVD: klaplongen, leverkanker en verbrijzelde knieën
Lees ook:Ed Sinke sluisde 216.000 euro weg bij TON; Rita Verdonk doet aangifte
Lees ook:Rita Verdonk stapt uit VVD: Wiegel niet blij

2 reacties op “VVD Partijbons Hans Wiegel niet mee met Rita Verdonk

  1. Rita Verdonk

    Er is geen sprake van dat ik Wiegel gevraagd zou hebben zich te profileren als voorzitter van T.O.N. Het is een uit zijn verband gerukt citaat dat de Telegraaf waarschijnlijk heeft opgetekend uit de mond van onze taxichauffeur. De werkelijke gang van zaken doe ik uit de doeken op mijn dagelijks geactualiseerde website.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Truus Baaij

    Dus de krant van wakker Nederland laat zich de verkeerde kant op sturen doordat “onze taxichauffeur” van Verdonk en Wiegel dus vermoedelijk lukraak, zonder enige oorzakelijk verband, citeerde? Tja, hoe komt zo’n taxichauffeur er op?

    Ben overigens benieuwd of de T.O.N.-voorvrouw nog staat achter haar uitlatingen bij zowel Nova als Pauw en Witteman als Harry Mens (RTL7) Betoonde Verdonk zich toen niet onomwonden voorstander van Wiegel als voorzitter van de T.O.N.? Of zag Rita een andere rol voor vriend Hans weggelegd?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.