The night before: P&W en Lars morgen in Den Haag

Koningin BeatrixIk zit morgen de hele dag in Den Haag en dat gaat u zien ook. Filmpjes, interviewtjes, noem maar op. Hou deze blog morgen in de gaten. Eerst nog deze avond, de avond vóór Prinsjesdag. De avond waarop Alexander Pechtold (D66) lekker los gaat in het praatprogramma Pauw&Witteman. "Dit Kabinet heeft zich blind getoond en denkt dat Nederland een eiland is", hakte Alexander er meteen in. Pechtold ging door en haalde heel simpel een aantal voorbeelden uit de miljoenennota aan, ook hij brak daarmee toch min of meer het embargo, al ontkende hij dat. 

"Begroten is niet het hier en nu, begroten is bij uitstek vooruitkijken. Voor 2009 ziet het er prima uit, maar hoe gaan ze 2010 en dan 2011 dekken?" Alexander noemde zijn zelfbenoemde 'paradepaard' onderwijs als ondergeschoven kindje. Kortom: Pechie was op dreef.

Ik ben in elk geval morgen op dreef. Ik zal overal bij zijn en u op de hoogte houden via Twitter en de rest van internet.

Heerlijk, zo'n Prinsjesdag!

Bekijk hier en hier het resultaat van een dagje Prinsjesdag

Lees ook:Ik zie het liefst een interview met…
Lees ook:Bush wil embargo Palestijnen opheffen
Lees ook:Gerdi Verbeet baalt van Embargoschending
Lees ook:Verkiezingstijd is in the air
Lees ook:Links flirt met rechts: De Algemene Beschouwingen

2 reacties op “The night before: P&W en Lars morgen in Den Haag

  1. Don Klerkx

    Als rechtgeaard Democraat was ik uiteraard bijzonder tevreden met het optreden van Pechtold; alleen aan het zelfvoldane glimlachje moet hij nog even werken.
    Wens je vandaag veel succes in Den Haag – vandaag de stad van het folkloristisch gebeuren, van de hoedjesparade, van de ‘boertjes van buuten’ die een dagje uit zijn, en van de mooie verhalen, voorspellingen, loze beloftes en gedrang voor de camera.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Nilsson

    Dat zelfvoldane glimlachje zal waarschijnlijk wel nooit verdwijnen. Overigens enigszins terecht Pechtold laat telkens zien dat hij de enige politicus in Den Haag is die het hele spectrum van de politiek overziet en heeft daarbij ook nog eens goede ideeën over hoe een en ander aan te pakken.

    Lars heb jij niet ooit beloofd een interview met Pechtold te houden. Dit is je kans laat ons weten hoe de door ons als kandidaat aangegeven politicus denkt en doet als hij door jou aan de tand wordt gevoeld.

    Succes vandaag, ben benieuwd wat je opsteekt van al die ceremoniële pracht en praal.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.