Wilders wil niet-westerse allochtonen straf laten uitzitten in land van herkomst

PVV-leider Geert Wilders wil niet-Westers allochtonen, 'ongeacht of zij wel of geen dubbele nationaliteit bezitten', hun straf laten uitzitten in het land van afkomst. 'De cellen in Rabat en Ankara zijn vast niet zo comfortabel als de hotelkamers van de Bijlmerbajes. Nederland zou hiertoe verdragen moeten afsluiten, om te beginnen met Marokko, Turkije en Suriname', aldus Wilders.

Wilders doet deze uitspraak in zijn nieuwste column op Geenstijl. Aanleiding is het onlangs verschenen rapport van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC) waaruit bleek dat niet-westerse allochtonen zich relatief vaker aan criminaliteit schuldig maken dan autochtonen.

Als andere oplossingen van het probleem noemt Wilders hogere minimumstraffen, strafkampen en meer agenten op straat. Wilders rept met met geen woord over de oorzaken van de verhoogde criminaliteit onder niet-westerse allochtonen.

Lees ook:Verdonk vindt opvang risicojongeren flauwekul
Lees ook:GroepGeert: migratiestop is noodzaak
Lees ook:“Stop de inburgeringsplicht!”
Lees ook:PvdA wil ondezoek naar aantal illegalen
Lees ook:Balkenende populairst op internet

19 reacties op “Wilders wil niet-westerse allochtonen straf laten uitzitten in land van herkomst

  1. sjaak

    goed plan, maar zal wel weer niet uitvoerbaar zijn , al is het alleen al door de tegenwerking van de nationale knuffelpartij , de PvdA..

      /   Beantwoorden  / 
  2. gerrit

    de politiek weet het verschil niet van goed of kwaad of sociaal of asociaal in dit land is de crimineel het slachtoffer en het slachtoffer de crimineel en vooral de linkse kerk ziet dat niet dit land is zo afgegleden dat in de toekomst geen bedrijf hier meer kom en dat het op den duur niet meer te betalen is dit is een goed plan van wilders en zet dit eens door de mensen die hard werken kunnen alleen maar belasting betalen
    en verders krijgen ze niks terug alleen maar ellende

      /   Beantwoorden  / 
  3. Stefan Bos

    In Belgie is deze wet al ingevoerd, en met succes!

      /   Beantwoorden  / 
  4. anoniem

    hij is altijd racistisch geweest en dat zal hij ook blijven .altijd over alochtonen praten,praat nou dan eens over autochtonen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Roxy

    Goed plan,dan hebben we tenminste nog een beetje profijt van dat dubbele paspoort wat vaak een dubbele moraal impliceert.
    Wat kost het de belastingbetaler wel niet?
    Wat in België kan,kan hier ook.

      /   Beantwoorden  / 
  6. jan

    Lijkt me strak plan Geert, maar ja, zal wel weer niet uitvoerbaar zijn voor de “gangbare politici.

      /   Beantwoorden  / 
  7. jan

    Lijkt me strak plan Geert, maar ja, zal wel weer niet uitvoerbaar zijn voor de “gangbare politici”. Er zal eerst wel weer een rapport moeten komen over de oorzaken, zijn we weer een aantal jaren verder.

      /   Beantwoorden  / 
  8. ikke

    die 3 landen willen daar vast niks van weten ze hebben wel andere dingen te doen en uitvoerbaar is het zeker ook niet met de huidige regering. next…

      /   Beantwoorden  / 
  9. henk van zanten

    ik ben het volledig eens met geert wilders
    deze 5 sterren hotels hebben een enorme aantrekkings kracht op antisociale êlementen,
    om deze sprinkhanenplaag te stoppen moeten dit soort lieden hun straf uitzitten in eigen land waar nog echte gevangenissen zijn
    ook ben ik voorstander van werkkampen,laat
    ze maar werken inplaats van de boel uitvreten
    leve een schoon en veilig nederland,vrij van
    linkse en antisociale idioten

      /   Beantwoorden  / 
  10. David Katz

    Enkele jaren geleden werd iemand bij het stelen in een BLOKKER filiaal betrapt. De dief was hoogstwaarschijnlijk uit Noord Afrika of het Midden Oosten afkomstig. De filiaalleidster gaf onmiddelijk opdracht de politie te bellen.
    De man begon te janken en te smeken, eerst wilde hij het dubbele betalen, dan vier keer de waarde van de waren die hij wilde stelen…de filiaalleidtser was echter onverzettelijk. Toen de man aanbod TIEN keer de waarde van de spullen te willen betalen (hij was kennelijk doodsbang voor de politie) zei de vrouw:
    “Waar ben je bang voor, man? Hier is Nederland, straks ga je in de Bijlmerbajes zitten, daar heb je lekker eten, kleurentelevisie, centrale verwarming, bibliotheek, maatschappelijk werkers tot je beschikking, daar kun je iets leren, er zijn spelletjes…géén ratten in de cel…en bovendien hier worden geen handen afgehakt zoals in jullie landen! Want jatten mag niet van Allah…EN VAN MIJ OOK NIET, Kl…..k!”
    Zó moet men met dat slag mensen omgaan!
    Ik ben nú al zeker dat een heleboel politiek correcte mensen en 180 stichtingen de bedrijfleidster van de winkel (en mij) van “discriminatie” en “stigmatisering” zullen betichten, maar…soit!

      /   Beantwoorden  / 
  11. Sukkels!

    Inderdaad een goed plan. Waarom zou je aan het uitschot van de wereld hier in Nederland geld en tijd aan ze besteden. Het liefst deporteren en denaturaliseren en de amerikaanse wet ‘Three-strikes-you’re-out’ invoeren.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Luca

    Prima voorstel: Ik vind het wel fair als ze de eerste keer in een NL hotelkamer belanden. Gratis studie, eten, tv en een uitkering die doorloopt geloof ik. Mocht dit niet baten dan hebben ze het aan zichzelf te danken en lijkt het me niet meer dan logisch om dit soort ‘maatschappijverziekers’in hun land van herkomst te berechten. Helpt dit niet: Niet meer terug laten komen…

      /   Beantwoorden  / 
  13. spooky

    Eh… Ooit gehoord van klassenjustitie…? Wilders is maf geworden…

      /   Beantwoorden  / 
  14. janmaloot

    prima voorstel? hoe wou hij het uitvoeren?
    wat gaat dat kosten? denk je dat de gevangissen in het buitenland zomaar effe mensen gaan opnemen? Wilders praat uit zijn kont.. zonder erbij na te denken.
    tja..laat ik maar niks zeggen over de aanhang.

      /   Beantwoorden  / 
  15. Nilsson

    Prima voorstel, dan laten we ook alle in het buitenland gevangen zittende Nederlanders (vooral drugcriminelen) terugkomen om hier hun straf uit te zitten. Binnen Nederland ben ik dan voor de kosten van criminaliteit dragen binnen de gemeente c.q. provincie waar de criminaliteit gepleegd is(Limburg was vorig jaar de meest criminele provincie van Nederland). Kosten voor deze omslag worden dan betaald door in bovengenoemd geval de Limburgers. Extra beveiliging zoals in Wild dus zijn geval kan ook mooi door zijn geloofsgenoten worden betaald. Eventueel door een toeslag tijdens de verkiezingen, zo van kies je Geertje dan eerst even dokken. Goed ik schiet een beetje door, maar goed voorbeeld doet goed volgen.

      /   Beantwoorden  / 
  16. pana

    Allemaal Oprotten sMERIGE TERING KLOOTZAKKEN

      /   Beantwoorden  / 
  17. carlos

    uiteindelijk zijn het mee loopers als ze in de zadel zitten kijk maar naar bosch wouter, en zo zijn er veel meer groote mond en als erop aankomt zakken vullen en klaar hoor je ze niet meet…

      /   Beantwoorden  / 
  18. anoniem

    Wilders is en blijft voor de rest van zijn leven discrimineren! Waarom zouden mensen met een nederlandse nationaliteit hun celstraf in het buitenland moeten uitzitten? Alleen omdat ze daar 10 jaar geleden vandaan zijn gekomen. Dit is onterecht! Wilders moet zich gaan richten op de nederlandse grondwet waar duidelijk ik staat geschreven dat alle nederlandse burgers gelijk behandelt moeten worden in nederland!!!

      /   Beantwoorden  / 
  19. de Jonk

    Wat wilt hij hier eigelijk mee bereiken? Er zitten trouwens ook zat autochtonen in de gevangenis. Ik ben zelf een nederlander en heb zelf ook in de gevangenis gezeten. In nederland en in china. Een straf is en blijft een straf. Of het nou in nederland of in het buitenland is! In Nederland zijn ze juist strenger dan in andere landen. In China bijvoorbeeld heb je een aantal mensen op 1 kamer, daar ben je tenminste niet alleen. Hier wel. Plus ze hebben daar heerlijke eten. Wilders wilt gewoon alle buitenlanders het land 1 voor 1 uitzetten. Opgeruimd staat netjes, toch wilders? Allochtonen in nederland werken net zo hard als nederlanders zelf! Wat als jouw dochter verliefd wordt op een turk of chinees. Zet je dan je toekomstige kleinkinderen ook het land uit? Ik weet dat je van opruimen houdt, maar lieve schat, ruim aub ALLEEN rotzooi op ipv buitenlanders.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.