Na GPD-affaire rommelen ambtenaren wéér met informatie

Na de GPD-affaire is een tweede affaire aan het licht gekomen. Ambtenaren zouden tijdens werktijd rommelen op de online gratis encyclopedie Wikipedia, zo blijkt uit een onderzoek van Ambtenaren hebben blijkbaar tijd zat om op internet te rommelen met vanalles en nog wat.Intermediair. Het gaat dit keer niet om het jatten of veranderen of eerder inzien van artikelen, maar om een slap staaltje ambtenaren humor. Het miniterie heeft naar aanleiding van dit incident alle ambtenaren het onmogelijk gemaakt Wikipedia nog te bezoeken. Op Blikopnieuws.nl is de verzameling ambtenaren grappen op Wikipedia te zien:

Over Theo van Gogh: ‘Op dinsdag 2 november 2004 fietst filmmaker, columnist en regisseur Theo van Gogh 's ochtends 'met zijn lul uit zijn broek' door de Linnaeusstraat te Amsterdam, als hij door een andere fietser onder vuur wordt genomen.' (Wikipedia, 20 juli 2005, 10.30 uur, ministerie van Justitie)

Over Lousewies van der Laan van D66: ‘Lousewies van der Laan is getrouwd met Dennis Hesseling en heeft samen met hem een zoontje. Bijnaam Lousewies: Losse Wip.' (Wikipedia, 29 juni 2007, 11.29 uur, ministerie van Vrom.)

Het volledige Intermediair onderzoek.

Lees ook:Het koffertje van Wouter Bos; Hoe gaat dat nou? (VIDEO)
Lees ook:Filmpje: Van Gogh en de PvdA
Lees ook:Ministerie verzwijgt negatief advies Irak deelname
Lees ook:Vader Balkenende tikt puber Jami op de vingers
Lees ook:Twee nieuwe ambtenaren vanwege vragenkanon Partij voor de Dieren

2 reacties op “Na GPD-affaire rommelen ambtenaren wéér met informatie

  1. Kaj

    Gut, ‘t valt mij nog mee dat Lousewies vd Laan niet bij haar ‘bekende’ naam wordt genoemd: Loesevies. (Het waarom mag u zelf bedenken.)

    Dat van Van Gogh is natuurlijk smerig, al was het maar omdat Van Gogh echt was, in tegenstelling tot nazi Wilders, die niet echt is maar parasiteert op de angsten van anderen, in de hoop zoveel mogelijk zetels te krijgen.

    Kan iemand ff aan Geert vragen of zijn wijffie al haar dubbele paspoort heeft ingeleverd?
    Dank u

      /   Beantwoorden  / 
  2. Remco

    Over die linkse angsthazen valt ook nog wel het een en ander aan te merken anders. Die liegen ook alles aan elkaar. Aantal asielaanvragen e.d.

    Tis een doofpot en we koken gaar in onze eigen stoofpot

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.