Ter Horst wil weten wat Verdonk en Wilders uitgeven

Net zo rijk als Dagobert?Omdat Rita Verdonk en Geert Wilders met hun 'beweging' niet onder de openheid vallen die politieke partijen moeten geven over hun financiën, wil minister Ter Horst van binnenlandse zaken onderzoeken of het wettelijk mogelijk is Wilders en Verdonk te dwingen hun financiën te tonen. Een goede zaak. We willen uiteraard allemaal wel eens weten wat die twee met hun geld doen.

Lees ook:De politie vindt Ter Horst arrogant
Lees ook:Minister Ter Horst centraal op Wereld Vrouwendag
Lees ook:Verdonk lonkt naar Onderwijs
Lees ook:Ter Horst in de bres voor SGP
Lees ook:Weer een brief van Verdonk

2 reacties op “Ter Horst wil weten wat Verdonk en Wilders uitgeven

  1. Truus Baaij

    Zowel de roestvrij stalen als de peroxideprins dienen gewoon, recht door zee, financiële opening van zaken te geven. Of hier kamerdebatten over komen?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rita Verdonk

    Zoals ik al op mijn blog zeg:
    Waarom zou voor ons hetzelfde gelden als voor echte politieke partijen? Wij zijn nu eenmaal geen politieke partij maar een beweging. En een beweging is niet hetzelfde als een politieke partij!
    Zo heeft TON geen leden met stemrecht en krijgen wij straks ook geen enkele invloed op het bestuur van Nederland! Of, wacht, nee, dat krijgen we natuurlijk wél. Maar het is ons met onze zetels in het parlement straks ten ene male onmogelijk om daarvan misbruik te maken ten voordele van onze geheime geldschieters. Hoewel…, nee, ook dat klopt niet. Want we hebben in de regering toch een zekere macht. Maar natuurlijk zouden wij van TON daar nooit misbruik van maken. Wij zijn immers recht door zee! Wij zijn open en eerlijk en wij zeggen waar het op staat. Alleen wie ons geld geeft, dat gaat gewoon niemand wat aan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.