Deense cartoon-premier slaat Geert Wilders’ steun af

Geert Wilders niet welkom in DenemarkenGeert Wilders 'voelt zich welkom' in Denemarken, maar de Deense premier zegt niets te moeten hebben van onze eigen Geert Wilders. De Deense premier Rasmussen zou volgens Geert Wilders het 'vrije woord' veel beter beschermen dan men dat in Nederland doet. Frappant, want ik vermoed dat er weinig landen zijn waarin Geert Wilders zóveel ruimte zou krijgen zoals hij dat in Nederland krijgt. Rasmussen heeft Geert in elk geval niet achter zich:  "De regering van Denemarken staat voor vrijheid van meningsuiting, maar ik wil opnieuw onderstrepen dat wij de waarden en zienswijze waar Wilders voor staat niet delen."

Lees ook:Geert Wilders heeft premier Antillen op zijn dak
Lees ook:Balkenende hoort bij de ‘Bende van vier van Gordon’
Lees ook:Verdonk en Wilders flirten onder de kerstboom
Lees ook:Niemand wil met Geert praten
Lees ook:Denen bieden Hirsi Ali een huis aan

64 reacties op “Deense cartoon-premier slaat Geert Wilders’ steun af

  1. Peter

    Beetje vreemd verhaal, Wilders heeft geen moment gezegd dat Rasmussen het met zijn zienswijze eens was. De enige steunbetuiging, als je het al zo mag noemen, betrof het feit dat Wilders zei dat de Deense regering de vrijheid van meningsuiting, meer respecteert dan de Nederlandse regering. Wat kan Rasmussen daartegen hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frans

    Rasmussen is een onbetrouwbare schijtert! Die wil niet met Wilders vereenzelvigd worden omdat hij dan ook aanslagen in Denemarken vreest.

    Het is allemaal lafheid wat de klok slaat in de EU.

    Grote bek naar gezagsgetrouwe beschaafde mensen als Wilders, maar een broek vol stront en smeekbeden naar de moslims, die hen alleen maar sterken om zo door te gaan!

    DWAZEN! Wanneer pakken wij die dwazen aan die onze landen regeren en smijten hen eruit?

    VERBAN hen naar Mecca! Dan leren ze wat een ‘dilaoog’ met moslims mogelijk is…ha!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Frans

    War Wilders in het Deense interview zei, daar was niets mis mee. Ik vraag mij daarom af,, afgezien van de reden die ik net noemde, waar Rasmussen het niet mee eens is.

    Het is zo slap, en zo laf om te roepen dat je het met iemands zienswijze niet eens bent, maar dat is ene loze kreet; een losse flodder die echter veel viezigheid en stront over de betreffende persoon heen schiet, en dus verwerpelijk.

    Deze laffe politic als Rasmussen, en Balkie, zeggen dat ze het niet eens zijn met Geert Wilders, maar zeggen nooit concreet wáár zij het niet mee eens zijn. Dat is buitengewoon LAF.

    DAARMEE GEVEN ZIJ AAN GEEN DIALOOG MET WILDERS TE WILLEN AANGAAN!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Frans

    Ze durven geen dialoog met Wilders aan te gaan omdat ze ddie verliezen!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Nilsson

    Laat me niet lachen Frans, voor een dialoog zijn twee mensen nodig. Wilders is alleen maar voor zelfbevrediging.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Nico Groen

    NEE,DOMME NILSSON,FRANS HEEFT GELIJK,IK NEEM AAN DAT JE EEN MAROCAANSE VRIEND HEBT,
    WAT HEB JIJ MET DIE VERRADELIJKKE MUSLIMS??
    DAT TUIG HOORT HIER NIET,EN JIJ EVEN MIN,
    WAAR OM GA JIJ NIET NAAR EEN ISLAMIETIES LAND,SAMEN MET JE VRIEND,WAAR OM VAL JIJ ECHTE NEDERLANDERS ZOALS FRANS AAN???
    IK WORD DOOD ZIEK VAN DAT ISLAMIETIES EN LINKS GESPUIS HIER,MIJN ADVIES ROT OP
    NAAR DE SAHARA,STICHT EEN LINKS/ISLAMIETIES
    PARADIJS,EN LAAT DE ECHTE NEDERLANCERS MET RUST.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Nilsson

    Daarom schreeuwen jullie ook zo omdat jullie gelijk hebben, zwaktebod.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Bianca

    Frans,

    Wie denk je wel dat je bent om Rasmussen een schijterd te noemen, je bent een zieligerd, die zo wanhopig en bekrompen achter Wilders aanloopt.

    Wilders zegt dat de koran verboden moet worden, discrimineert, zegt onzin zoals dat Marokkaanse jongens die iets verkeerds hebben gedaan samen met hun ouders het land uit moeten worden gegooid enzvooorts.

    We weten heus wel dat er problemen zijn overal in de wereld, waarin elke religie soms een rol speelt doordat het misbruikt wordt. Dat wilt niet zeggen dat je als een ezel miljarden gewonen mensen moet gaan zitten discrimeren, haten en al jouw frustraties op moet richten.

    99% van de problemen in de wereld hebben niets met religie te maken, maar daar ben je vast wel te dom voor om dit te begrijpen. Want jij kijkt niet verder dan Nederland, je bent arrogant, vergeet de geschiedenis en het feit dat Nederland zo afhankelijk is van de wereld op het gebied van economie en veiligheid.

      /   Beantwoorden  / 
  9. bertje

    wilsson,anders om,en geen geschreeuw,wij zijn ecnomische vluchtelingen.we vluchten naar een land.ik loop voor op,want als ik ergens meer kan krijgen ben ik weg.we doen daar het zelfde,want zo zijn mensen.een deel gaat eerst in de gemeente raad,dan in het kabinet,denk in hun eigen straatje,een hoop van de mensen kunnen zich niet aanpassen en gaan uit frustratie ,bier zuipen,feesten,klompen,korte broek en bikini lopen.en genieten van een wel verdiende uitkering.de kinderen doen we op blanken scholen.en we wonen steeds meer de zelfde wijk,alwaar het met kerst steeds lichter wordt,en met het slachtfeest,steeds stiller.de autochtoon zij in dit geval,gaan steeds meer belastingen betalen,om zo de potjes aan te vullen die de nederlandse invasie voor een groot deel opslokt.ik denk dat er geen één wilders opsta,geen twee,maar een heel volk wil dat we weer lekker naar huisje gaan.of denk je dat ze dan zitten te wachten op ons,met munt thee, water pijp,goulashsoep of Kipsalade van Stasia.denk het niet meneer wilsson .

      /   Beantwoorden  / 
  10. bertje

    en sorry van wilsson,nilsson.,maar ik ken iemand die wilsson heet daarom tijp ik steeds wilsson.sorry bedoel er niets mee.

      /   Beantwoorden  / 
  11. bertje

    het is stil aan de linkse overkant.zonder schreeuwen,en zo simpel.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Nilsson

    De wereld is zo simpel, als je het niet met ons eens bent ben je een linkse overkant. Vertel me eens Nico, Bertje en Frans wanneer ben je eigenlijk links. Wanneer pas je in jullie hokje, waar begint geschreeuw?

    Ach inderdaad Bertje, “zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten”, dat geldt voor jullie als voor geen andere.

    Het geeft je mensbeeld weer, je vooroordelen, je denkbeelden en je onderbewuste angstreflexen. Jij kunt ze blijkbaar niet onderdrukken, jammer een kat in het nauw maakt rare sprongen.

      /   Beantwoorden  / 
  13. bertje

    nilsson weer goedkoop,als je geen oogkleppen op heb,ben je een rechts extremist zijn jouw woorden.dus jij een linkse bal,zijn de mijne.Ach inderdaad Bertje, “zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten”, dat geldt voor jullie als voor geen andere. dat is door god meegeven lummel.dat geldt voor iedereen.en bij de een meer als de ander. je heb niet voor niets een slot op je deur.maar je bekijk het maar eigewijze wijsneus.met je goedkope argumenten.angst zit maar in een mens,toegeven aan de vijand als die je dood wenst.voor iets wat een mongool hier doet.maar niet met aanslagen of dood komen.dan ben je dom en net zo mongool als wilders.en wij hebben maar een paar wilders,terwijl daar een heel land je dood wenst.wakker worden nilsson,oog kleppen af.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Nilsson

    Verheffend weer Bertje lekker trappen en je bevestigt inderdaad het beeld van jezelf. Ik zou gewoon een keer een assertiviteitscursus volgen misschien ga je dan nog een keer de ander respecteren. Plak en knip maar een paar stukjes uit deze tekst en ga er vervolgens op de Bertiaanse manier mee aan de wandel.

    Lekker zwart wit zo heerlijk en eenvoudig en tegelijkertijd zo onvolledig. Spring nog eens lekker op je stoel en gooi er nog een paar vooroordelen uit, je moet doen waar je goed in bent alleen daarin kun je excelleren.

      /   Beantwoorden  / 
  15. Nico Groen

    WILSSON,JE BEGRIJPT HET NOG STEEDS NIET,
    JE BENT ONGELOOFLIJK ONNOZEL EN NAIEF,NET
    ZO ALS DE REST VAN DIE LINKSE DWAZEN OP
    DIT WEB,JE ZULT ONGETWIJVELD ZATERDAG OP DE
    DAM STAAN, AANGEVOERD DOOR DE 50 BEKENDE
    NEDERLANDSE LINKSE IDIOTEN EN VERRADERS
    DIT LINKSE SCHOREM MOETEN ZE DEPORTEREN NAAR
    EEN ISLAMIETIES LAND,DEMONSTREREN PRIMA
    MAAR DAN VOOR EEN STANDBEELD VOOR WILDERS
    WANT DEZE GROTE STAATSMAN IN SPE,IS REDDER
    VAN ONS DIERBAAR VADERLAND,WIJ RECHTSE
    PATRIOTTEN WILLEN EEN SCHOON EN VEILIG
    NEDERLAND,JULLIE LINKSE IDIOTEN WILLEN
    HET TEGENDEEL,HET IS TIJD DIT LAND TE
    ZUIVEREN VAN ANTISOCIAAL GESPUIS

      /   Beantwoorden  / 
  16. Nilsson

    Jammer Nico dat je niet doodziek wordt van ons. Dat gun ik je namelijk wel, SCHREEUWLELIJK.
    Bertje neem het even voor Nico op de ZIELIGE MAN heeft wel enige bijstand nodig.

      /   Beantwoorden  / 
  17. Bianca

    Nico, je bent zelf onezel en naief. Maar door jouw frustraties en onmogelijkheid om greep te hebben op de wereld zie je dit niet. Lekker de moslims en linkse mensen de schuld maken, dat is erg makkelijk. Ik haat Wilders kapsel, ik word kotsmisselijk als ik hem zie of aan zijn kapsel denkt.

    Ik durf te wedden dat de tijd van Wilders over enkele jaren geschiedenis is. De burgers zullen langzamerhand achterkomen dat Wilders niks is. Niet de moeite waard om serieus te nemen.

      /   Beantwoorden  / 
  18. Bianca

    Wilders traumatiseert de Nederlandse samenleving; een les voor de volgende keer voor alle politici om eerder goed in te grijpen en onzin krachtig met argumenten bestrijden.

    Wilders misbruikt gebeurtenissen en citaten uit de koran om de islam zwart te maken. Op deze manier kan een bekrompen persoon ook het christelijke en joodse geloof zwart maken en zeggen dat ze de grootste bedreiging zijn van de wereld. Dan ga je onzin zeggen als: de christenen bedreigen ons land want zij streven om het christelijk geloof over de hele wereld te verspreiden. En ga je ook andere onzin zeggen zoals de Joden werken altijd in het geheim, zij hebben altijd mensen uitgebuit. Het doel van de echte joden is uiteindelijk de wereld dominiren. Volgens het Joodse geloof zijn niet-joden minderwaardig en mag je ze doden.

      /   Beantwoorden  / 
  19. Bianca

    Wilders heeft Nederland bang gemaakt. Veel gewone burgers krijgen nachtmerries door hem. Ik vind dat de politiek en samenleving veels te laat op een adequate manier heeft gereageerd om de traumatisering van de Nederlandse samenleving te voorkomen.

    Wilders is een gek. De democratie zal nadat het geschiedenis is met Wilders moeten nadenken hoe zij de volgende keren kunnen voorkomen dat een gek, een onbekwaamd politicus de samenleving traumatiseert en in gevaar brengt.

      /   Beantwoorden  / 
  20. Bianca

    Amerika heeft Irak onrechtmatig bezet en er zijn miljoenen moslims het slachtoffer van het oorlogsgeweld en politiek van de VS.

    Moeten we nu gaan concluderen dat de Amerikaanse manier van leven het kwaad is in de wereld? Moeten we zeggen dat het Christelijke en Joodse geloof achter de oorlog tegen Irak zit en dat het westen het grootste kwaad is in de wereld dat wij moeten uitroeien.

    Moeten we dingen gaan zeggen zoals dat oorlog voeren, haat zaaien en uitbuiting in het bloed van de Amerikaanen ziet. En dat Amerika daar nog steeds mee bezig. Je moet niet geloven in zoete praatjes die de massa rustig houdt maar ondertussen uit is op uitbuiting en vernietiging van elke groep die niet wilt gehoorzamen zoals het niet willen geven van de inkomsten uit Olie.

    Het is heel gemakkelijk om de verschillende religies en stromingen zwart te maken, polariseren en vijandschap te creeeren. Onder tussen kun je de angsten en onwetenheid van mensen uitbuiten om zetels te krijgen en aan de macht te komen.

    De democratie zal na de geschiedenis met Wilders beter beschermd moeten worden door gekken die religie, cultuur of etniciteit misbruiken om aan de macht te komen en zelfs een gevaar kunnen zijn voor de wereldvrede.

      /   Beantwoorden  / 
  21. Bianca

    Islam zal is en is reeds al voor 100% deel van de Nederlandse samenleving. De islam zal/is net als het christelijke geloof een bron voor zingeving en waarden en normen.
    Natuurlijk zijn er soms dingen waar je kritiek op kunt hebben, maar de positieve functies van religie zijn zo historisch zo groot en relevant dat je deze religies niet moet benaderen zoals Wilders doet.

    Wilders doet alsof islam helemaal slecht is en dat is natuurlijk niet zo. Islam creeert juist veel goede en integere mensen zoals het christelijke geloof dat ook doet. Ze hebben dezelfde goede doelen en vervullen deze functies voor veel mensen. Wat Wilders doet is zeg maar een element halen uit het christelijke geloof bijvoorbeeld dat in de naam van het christelijk geloof veel Homo’s zijn gedood en dat homo’s nog steeds niet als normale mensen worden erkend door miljoenen christenen over de hele wereld.

    Dan gaan we zeggen: het chritselijk geloof is een facistische religie, want het heeft homo’s gedood en het staat in de bijbel dat God homo’s vernietigd alleen maar omdat ze homo zijn. Kijk maar ik heb de bijbel en het Christelijk geloof bestudeerd, maar jullie zijn onzel, naief en laf. Hallaluya, ik ben een held, iemand die durft zijn mening te vertellen. Jullie zijn lafaard.

      /   Beantwoorden  / 
  22. nico groen

    EEN GEK??KIJK LIEVER IN DE SPIEGEL ONNOZELE HALS,WILDERS IS EEN GROOT STAATSMAN IN SPE,
    MENSEN MOETEN DE STRAAT OP GAAN,OM EEN STANDBEELD TE EISEN VOOR DEZE PATRIOT.REDDER
    DES VADERLANDS,DE ENIGE DIE ZIJN RUG RECHT HOUD
    WAT EEN VERSCHIL MET DIE LINKSE DWAZEN,
    TOEN DAT MUSLIMGESPUIS NEDERLANDERS MET DE DOOD BEDREIGDE ,EN NEDERLANDERS VERGELEEK MET VARKENS EN HONDEN,ETC ETC, TOEN HOORDE JE DAT
    LINKSE GESPUIS NIET,,OOK NIET TOEN ENKELE LINKSE IDIOTEN, DE KATHOLIEKEN BELACHELIJK
    MAAKTEN,MAAR NU HET MUSLIMS BETREFT
    NU GAAN ZE DE STRAAT OP ,VERACHTELIJKKE
    LINKSE IDIOTEN,DIE LINKSE SMEERLAPPEN
    BIEDEN ZELF HUN REET AAN OM DE MUSLIMS GUNSTIG TE STEMMEN [SCHEITBAKKEN]

      /   Beantwoorden  / 
  23. Bianca

    Nico,

    Wilders is een gek, want hij traumatiseert de Nederlandse samenleving; de hele planeet moet hem horen en om heem draaien.

    Ik denk dat jij de islam niet wilt accepteren als een onderdeel van de Nederlandse samenleving en dat je bang bent dat straks de taliban of een facistische islam het hier voor het zeggen. Maar is niet realitisch. De islam is veel eerder een grote verrijking voor de Nederlandse samenleving zoals het chritselijke geloof dan dat het een bedreiging vormt.
    Als je op een goede manier omgaat met moslims, dat wilt zeggen respect, geen racisme, maar ook kritisch tegen hen zijn bij problemen dan komt het allemaal goed. Maar als je polariseert en haat kweet bij zowel moslims als niet moslims dan loopt het fout. En daar is Wilders nu mee bezig, maar het zal hem niet lukken omdat hij nu vastzit met al die onzin die hij heeft uitgekraamd.

      /   Beantwoorden  / 
  24. Bianca

    Wilders is psychologisch alleen maar bezig om zijn gelijk te krijgen. Hij nodigt mensen niet uit voor een debat. Hij zegt niet van: misschien kan ik wat van jullie leren en kunnen jullie wat van mij leren. Maar hij zegt: je kan de pot op, ik heb gelijk. Ik haat linkse mensen omdat ze laf zijn en het niet durven op te nemen tegen de islam.

      /   Beantwoorden  / 
  25. Bianca

    Een man die een RELATIEF RIJKE EN VREEDZAME SAMENLEVING TRAUMATISEERT(door zijn aankondiging van de film en hoe hij dit aanpakt), een gevoel van onveiligheid en angst geeft is GEEN GROOT STAATSMAN.

      /   Beantwoorden  / 
  26. Bianca

    EEN GROOT STAATSMAN IS IEMAND DIE VAN EEN HOPELOZE SAMENLEVING EEN STERKE, WELVAREND EN VREEDZAME SAMENLEVING VAN KAN MAKEN!

      /   Beantwoorden  / 
  27. Bianca

    EEN GEK IS IEMAND DIE VAN EEN RELATIEF RIJKE EN VREEDZAME SAMENLEVING EEN SAMENLEVING MAAKT VAN HAAT, OORLOG EN ONBEGRIP: HIJ ZORGT VOOR EEN HOPELOZE SAMENLEVING DIE NIET MEER TE REDDEN IS.

      /   Beantwoorden  / 
  28. Bianca

    De islam zegt niet dat niet-moslims varkens en apen zijn. Dit is een anti-islam campagne van ‘professor’ Jansen die een minderwaardigheidscomplex heeft als gevolg van Pim Fortyn.

    Het is een vieze manier om de islam zwart te maken. Er is geen enkele moslim in Nederland die over niet-moslims denkt in termen van varkens en apen; de imams leren hen dit niet aan, integendeel, je moet andere mensen hun geloof respecteren.
    Ik vind dat jansen moslims hiermee erg beledigd en dat hij een professor in de donald duck is DIE GEEN VERSCHIL KAN ZIEN TUSSEN DONALD DUCK VERHALEN EN DE REALITEIT.

      /   Beantwoorden  / 
  29. Bianca

    JANSEN EN WILDERS ZITTEN EENZIJDIG NEGATIEF AAN TE SCHOPPEN TEGEN DE ISLAM. Ik vind het een vies spelletje.

    Het vieze spelletjes kun je ook spelen met het christelijke en joodse geloof, zoals ik eerder al heb vermeld.

    De islam heeft hele mooi dingen in zich zoals dat geldt voor het christelijke geloof, waarom spreken Wilders en Jansen hier niet over. Voor miljoenen mensen betekent islam en het christelijk geloof als het goede op de wereld zoals liefde, solidariteit, vrede en zingeving.

      /   Beantwoorden  / 
  30. Bianca

    WILDERS IS GEK WANT HIJ WILT EEN GELOOF GAAN VERBIEDEN (DE KORAN VERBIEDEN) DIE VOOR MILJOENEN MENSEN EEN BRON IS VAN INSPRIRARIE, ZINGEVING, LIEFDE EN STABILITEIT.

      /   Beantwoorden  / 
  31. Nilsson

    Een standbeeld voor Wilders zo meteen door de schoonheidscommissie worden afgewezen als horizonvervuiling.
    Een patriot is toch iemand die opkomt voor het vaderland, niet iemand die zich spiegelt in oude tijden en duistere zionistische ideologieën?

      /   Beantwoorden  / 
  32. Bianca

    Nilson fuck you met je vaderland, de wereld is een multiculturele wereld, of je het leuk vindt of niet, je zult het moeten accepteren, angsthaas dat je bent, in elke plek op de wereld leven verschillende etnische groepen samen en zo zal het eeuwen verder gaan. Fuck you etnische angsthaast.

    Je bent gek dat je iemand serieus neemt die zegt dat je de koran moet verbieden en dat je Marokkaanse jongens die iets verkeerd hebben gedaan samen hun ouders het land uit moet gooien. Gek! Gek!

      /   Beantwoorden  / 
  33. Bianca

    KOM MAAR OP ANGSTHAZEN EN ETNISCHE RACISTEN IK GA JULLIE VANDAAG EEN LESJE LEREN!

      /   Beantwoorden  / 
  34. Nico Groen

    PRECIES WILSSON,EEN PATRIOT VECHT EN VERDEDIGT ZIJN PATRIA,ZO ALS ONZE LEIDER DOET,EEN LINKSE RAT SLUIT ZICH AAN BIJ DE VIJAND/DE 5 COLONNE[DE ISLAM]LINKS IS DE MODERNE NSB,DEZE VERACHTELIJKKE LIEDEN HATEN HUN PATRIA,HATEN DE ECHTE NEDERLANDERS
    DE OPLOSSING LIJKT MIJ SIMPEL,[UN ALZAMIENTO
    MILITAR] HET LAND ZUIVEREN VAN VERRADELIJKKE
    CRIMINELE LINKSE EN ANDERE ANTISOCIALE
    ELEMENTEN,NEDERLAND MOET WEER SCHOON EN VEILIG WORDEN,DENK AAN ONZE KINDEREN WILSSON

      /   Beantwoorden  / 
  35. nilson

    Bianca,ze moeten jou in een kooi stoppen
    met 10 marocanen,wat is joun patria dan.??
    Marocco????nou waar om rot je dan niet op
    naar Marocco,en vergeet je bourka niet
    ONNOZELE GANS

      /   Beantwoorden  / 
  36. Frans

    @ Bianca: “Wilders traumatiseert de Nederlandse samenleving…” Je geeft de verkeerde de schuld!

    @ Bianca: “Islam zal is en is reeds al voor 100% deel van de Nederlandse samenleving. De islam zal/is net als het christelijke geloof een bron voor zingeving en waarden en normen.
    Natuurlijk zijn er soms dingen waar je kritiek op kunt hebben, maar de positieve functies van religie.” Je begrijpt er niets van Bianca!

    Islam zal NOOIT deel zijn van de Nederlandse samenleving!

    En hun normgeving van haat, geweld, moord, leugens, bedrog, onrecht, ongelijkheid van mannen en vrouwen, van moslims en niet-moslims,. is iets dat dient te worden UITGEROEID!

    God is zo niet! Allah laat aan de Islam en de islamitische samenleving en aan de Koran en hadit, en aan Mohammed, zien dat hij satan, de duivel is!

    De keus voor de Nederlanders is: Allah (of een anderde duivel) of God.

    Allah en God kunnen niet samengaan!

      /   Beantwoorden  / 
  37. Bianca

    Nico, de wanabee Hitler, wat ga jij vechten mietje dat je bent die bang is voor Marokkaanse jongens, een zieligerd die zijn identiteit bij wilders zoekt.

    Ik heb Wilders niet nodig om sterk te zijn in mijn Nederlandse identiteit en om te kunnen gaan met alle volkeren in de wereld. Maar een angsthaas als jij hebt een zielige Wilders nodig.

    Wilders heeft in isreal gewoond en is gehersenspoeld door Ariel sharon; daarom gedraagt hij zich zo onverantwoordelijk, zogenaamd dapperheid, maar ik vind hem en zijn aanhang erg zielig.

      /   Beantwoorden  / 
  38. Frans

    @ Bianca: “De islam zegt niet dat niet-moslims varkens en apen zijn. Dit is een anti-islam campagne van ‘professor’ Jansen die een minderwaardigheidscomplex heeft als gevolg van Pim Fortyn.

    Op welke planeet leef jij?

    Bekijk deze twee filmpjes eens (er zijn er talloze meer!) :

    Egyptian Imam Sings About Annihilation of Jewish Apes/Pigs: http://www.youtube.com/watch?v=da77TBGm6ak

    De moslims voeden hun kinderen er mee op: 3 YEAR OLD MUSLIM GIRL YEARNS TO KILL INFIDELS: http://www.youtube.com/watch?v=ZjbJnZUJTYU

    Teaching Children to die for Allah in Palestine &Lebanon http://www.youtube.com/watch?v=Em-MnAYiEWk

    Palestinian children who are taught to Hate Jews: http://www.youtube.com/watch?v=Uf7N8HxPVVc

      /   Beantwoorden  / 
  39. Frans

    @ Bianca: Bekijk deze videos en zie wat in de moskeën onderwezen wordt.

    Dan wil ik nog eens de onzin van je lezen dat jij, Bianca, spreekt over moslims en islam die inspireert normane en waarden.

    Kijk wat voor normen en waarden in hun moskeeën wordt onderwezen:

    The following are links to video-recordings of the Programme “Dispatches” filming undercover in mosques in Great Britain.They heard preached from the pulpits:

    * “We muslims have been ordered to do brainwashing” (áll these are words by imams during their preaching) & : “Allah has created the woman deficient” “If she doesn’t were a hjiab, we hit her! On homosexuals: “Take a homosexual and throw him of off the mountain”&: Living in a multicultural society: “You have to live like a state within a state until you take over” &: ‘holy war’ : “The pinnacle, the crest, the summit of islam is jihad”

    1: http://www.youtube.com/watch?v=peFQWuk4nuo Dispatches – Undercover Mosque (1 of 6)

    2: http://www.youtube.com/watch?v=MuCLC8kjWCI Dispatches – Undercover Mosque (2 of 6)

    3: http://www.youtube.com/watch?v=x5t5EqWX92k Dispatches – Undercover Mosque (3 of 6)

    4: http://www.youtube.com/watch?v=yMztM0Z7BYE Dispatches – Undercover Mosque (4 of 6)

    5: http://www.youtube.com/watch?v=V4Zv3BUmwqs Dispatches – Undercover Mosque (5 of 6)

    6: http://www.youtube.com/watch?v=KvjvNScmTQA Dispatches – Undercover Mosque (6 of 6)

      /   Beantwoorden  / 
  40. Bianca

    Nilson,

    Jouw trots is de mijne niet. Dat jij ook een Nederlander bent wilt niet zeggen dat jouw definitie van patriorisme en Nederlandse identiteit de juiste is.

    Nederland is tegen alle vormen van ongelijkheid.

    Nederland is tegen racisme!
    Nederland is tegen discriminatie op basis van levensbeschouwing, seksuele geaardheid sekse of sociale klasse.
    Nederland is solidair met de minderbedeelden!
    Nederland is tolerant!
    Nederland is ruimdenkend!
    Dat is het Nederland waar ik voor wil vechten.

    Ik wil achter een Nederland staan die begint met de belangrijste identeit van Nederland af te schaffen: discrimnatie op grond van religie, opkomen voor de rijken, maar de minderbedeelden kunnen de pot op, het is hun eigen schuld dat ze het slecht hebben, egoisme, racisme, haat, bekrompenheid, intolerenatie enzovoorts.

      /   Beantwoorden  / 
  41. Bianca

    Frans in wat voor wereld leef jij nou, dat zijn propaganda films, een reactie op onderdrukking in islamitische landen en wanhoop. Religie wordt misbruikt om vijandschap te creeeren, daar heb ik al voldoende teksten over geschreven. Sommige joden in Israel leren precies hetzelfde aan hun kinderen.

    Het probleem met jouw is net als Jansen en wilders. Jullie weten niet een goed ondersheid te maken tussen de donald duck wereld en de realiteit. Zo angstig en een gebrek aan een sterke identiteit dat jullie dat gaan zoeken door het creeeren van vijanschap door selectief uit de een wereld van 1 miljard mensen fragmenten en teksten uit de koran te selecteren en te vertonen.

    Natuurlijk zijn er problemen in de wereld waarbij religie als een identietsmechanisme wordt gebruikt, maar dat is iets wat Wilders en Jansen precies hetzelfde doen. JIJ HEBT BEHOEFTE AAN HOUVAST AAN IDENTITEIT EN ZEKERHEID EN DAT ZOEK JE IN EXTREME LEIDERS EN OPVATTINGEN.

      /   Beantwoorden  / 
  42. Bianca

    Als er een probleem is van racisme of haat waar dan ook in de wereld dan moet je dat rationeel benaderen en je niet laten beinvloeden door propaganda.

    Problemen van vijandschap, racisme en haat moet je in samenwerking met volkeren uit de hele wereld bestrijden en niet misbruiken om bepaalde groepen te stigmatiseren, te haten en uit te sluiten.

      /   Beantwoorden  / 
  43. Frans

    Ja, Bianca, zo ben je een goede moslim: Je totaal afsluiten voor elk ander geluid en zeggen dat het ‘propaganda’ films zijn en dergelijke.

    Hoe wet je dat nou als je er niet één gezien hebt.

    Het zijn moslims zelf die aan het woord zijn- een imam zingt zelfs van de Joodse apen en varkens.

    Neen, Bianca, zo valt niet me je te praten want je stopt je oren als een goed moslim dicht voor elke zinnige overweging!

      /   Beantwoorden  / 
  44. Frans

    Bianca je zwetst! – er valt niets rationaal te benaderen als je leugens gelooft en niet geïnformeerd wilt zijn.

    Alleen de waarheod maakt vrij. De leugen bindt! Haal je kop uit het zand, Bianca en laat je onderwijzen.

    Zo niet, zeg dan niets. Dan lijk je misschien nog wijs.

      /   Beantwoorden  / 
  45. Frans

    Voor wie dom wil blijven, kan zelfs de beste leraar niets betekenen!

      /   Beantwoorden  / 
  46. Nilsson

    Frans binnen jouw denkbeelden is geen enkele goede leraar te vinden laat staan de beste.
    Ooit van Popper gehoord Frans of gaat dat je boven je pet, almachtige Frans, beste leraar!!!

    En laat me niet lachen dat je een boek hebt geschreven. In de woorden van Wilders als je een boek geschreven hebt en je haalt alle onzin en conspiracy theory georiënteerde rotzooi eruit blijft er niet eens een boekje van de dikte van de Donald Duck over.

    Zelfs als je onzin kopieert en in een boekje uitgeeft is het plagiaat. Onzin plagiaat weliswaar maar niettemin plagiaat.

      /   Beantwoorden  / 
  47. bertje

    nilsson je staat er niet alleen voor,er zijn nog duizend tegen.hohoho

      /   Beantwoorden  / 
  48. nilson

    O,Bianca wat ben jij oliedom,en onnozel
    ga in therapie,gans,ik citeer jou,[tollerantie?] tegen racisme,enz,maar hoe
    tolerant zijn de cultuurverrijkers,ze
    predikken haat en intollerantie,ze haten
    nederlanders,roepen op de onnozele nederlander te doden ,noemen nederlanders
    apen honden varkens,is dat respect hebben
    het is tijd de cultuurverrijkers,samen met hun linkse handlangers te deporteren.

    PS van de READACTEUR Lars van der Werf: ‘[email protected]’, nogmaals reageren onder of mijn naam, of de naam van Nilsson, lijkt me onzuiver en slecht. Gelieve niet doen.

      /   Beantwoorden  / 
  49. Nilsson

    Lars er geeft zich weer iemand als een tweede Nilsson uit kunnen dit soort intolerante, vuile onderkruipende, idioten niet geweerd worden van dit blog. Ze zijn de overtreffende trap van alles waar ze de ander van beschuldigen. Gewoonweg zielig als je je eigen identiteit niet durft aan te houden, m.a.w. rijp voor de inrichting.

      /   Beantwoorden  / 
  50. LARS

    Nilsson,wat ben je nou,links?of een rechtse bal,je spreekt je zelf tegen,eerst beledig
    je bianca met je domme reactie,met je patria,waar slaat dit nou op,ga zelf in therapie sukkel,ik heb de indruk dat jij mensen tegen elkaar opzet,dat moet je niet doen,bianca heeft gelijk,de wereld is van
    iedereen,en van verdere commentaar van jou ben ik niet gediend,SUKKEL!!!!!!

    PS van de REDACTEUR Lars van der Werf: Liever niet onder meerdere namen tegelijk posten.

      /   Beantwoorden  / 
  51. Bianca

    Nilson,

    Volgens mij ben je alleen maar op zoek naar aandacht, zieligerd.

      /   Beantwoorden  / 
  52. Lars van der Werf

    Ik heb onder twee berichten mijn ‘PS’ gezet. Er is één iemand die Nilsson in een kwaad daglicht wil stellen. Gelukkig kan ik duidelijk zien wie dat is. Dus, Bianca, Nilsson valt niets te verwijten, maar wel de heer of dame met het emailadres ‘[email protected]’ en degene die dáármee onder de namen ‘Nilson’(let op, 1 S) en ‘LARS’(let op, hoofdletters) reageerde.

    Slechts twee verzoeken aan diegene: een excuus en een zuiverheid die ongekend is.

      /   Beantwoorden  / 
  53. Lies

    Wat een trieste discussies hier, en alle oorlogen bestaan haast uit geloven dat is altijd al zo geweest 95 % ervan. Er mogen dan wel zat normale moslims rondlopen, maar ze kiezen toch altijd voor hun geloof dus dat betekend dat ze net als derest van de Islamitische landen ons haten en ons uitspugen. Want ze mogen dan wel zo aardig in ons gezicht doen hier in Nederland. Achter onze rug om worden wij uitgelachen en hoeren genoemd.

      /   Beantwoorden  / 
  54. jolly

    Ik heb maar 1 ding te zeggen en dat is dit: Ik ben geen rassist, maar wat hier de laatste jaren in Nederland gebeurt is niet normaal. Ze komen allemaal naar het beloofde land, waar hun bedje gespreid staat, alles word er voor de allochtoon gedaan maar dan ook lettelijk alles. Maar in hun eigen land zijn ze niets daarom komen ze naar Nederland. alles wat hier op straat gebeurt met die jongeren, laat ze het in eigen land doen. Maar nee daar worden ze bestraft dus komen ze het hier maar doen. Wij Nederlanders stoten over al onze neus, moeten knokken voor alles wat vroeger normaal was. Maar nee de allochtoon gaat voor alles. Qua uitkering, huisvesting zelfs werk. En het is raar om te moeten zien dat de regering zo zijn best doet( niet voor ons) voor die groep mensen terwijl ze note bene in hun eigen land veracht worden.
    Watuiting van vrijheids mening ???? niet mee eens ??? oprotten dan hier.
    Ik bedoel dus de verkeerde buitenlanders hoor, zijn er genoeg
    Nederlanders ook dat zeg ik niet, maar die zijn wel in hun eigen land.
    Als wij in marokko of welk land dan ook zulke dingen doen, als de jeugd hier doet waren we al lang opgehangen onthoofd of wat dan ook. Dus laat ze het aub in hun eigen land doen.

      /   Beantwoorden  / 
  55. Nico Groen

    JA JOLLY JE SLAAT DE SPIJKER OP ZIJN KOP,
    HET GROTE PROBLEEM IN NEDERLAND IS,DAT DE OVERHEID BESTAAT UIT IDIOTEN,ONNOZELEN
    NAIEFELINGEN,OPORTUNISTEN,VERRADERS
    MUSLIMS,UITVRETERS ENZ,EN DE REST VAN DE NEDERLANDERS [OP RECHTSE PATRIOTTEN NA]
    BESTAAN UIT ONNOZELEN EN NAIEFELINGEN,
    DAT MUSLIM GESPUIS VOELT DAT AAN,EN MAAKT
    HIER OPTIMAAL MISBRUIK VAN,SUBTIEL GAAN ZE ONS DIERBAAR VADERLAND OVERNEMEN,DE NSB
    VAN TOEN ,ZIJN DE LINKSE VERRADERS VAN NU
    WIJ MOETEN DAT TUIG VERPLETTEREN VOOR
    HET TE LAAT IS,!!!!DE OPLOSSING!!!!!
    AL DAT SCHOREM EN VERRADERS DEPORTEREN
    NAAR DE SAHARA,LATEN ZE DAAR MAAR EEN LINKS/ISLAMIETIESE HEILSTAAT OPRICHTEN
    !!!!OPROTTEN MET DIE IDIOTEN!!!!!
    !!!LEVE EEN SCHOON EN VEILIG NEDERLAND!!!

      /   Beantwoorden  / 
  56. Nilsson

    Hé Nico jouw teksten en toon (hoofdletters/geschreeuw) doen meer denken aan NSB en hun opperbaas dan welke andere bijdrage van wie dan ook aan dit debat. De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet.

      /   Beantwoorden  / 
  57. bertje

    Manisch depressief van de deurwaarders
    Zo’n 230.000 huishoudens kampen met moeilijk af te lossen schulden, zoals de ‘inkomensdalers’, de ‘overspenders’ en de langdurige minima…doe hier eerst maar wat aan….hier ligt de schuld,van al dat schreeuwen tegen onze moslim vrienden.tegen schulden en overdaad aan vaste lasten kan je weinig doen.dus ga je roepen,iedereen die geen nederlander is het land uit.in de hoop dat je het zelf beter krijg.en dat is een illusie.maar steeds referen aan de tweede wereld oorlog tegen mensen die het niet gemakkelijk hebben,is zo simpel.ga is wat doen voor die mensen,inplaats de wijsneus uit te hangen,vanuit je chesterfield.zoveel ervaring in nederland,en nog gek staan te kijken als er mensen schelden uit frustratie.ben ook tegen het gedrag van een aantal mensen hier.maar begrijp het soms wel.ik wil best een egotripper zijn om te zeggen.stop met schreeuwen nico.maar ik kan heel de situatie niet van de beste man.en jij ook niet nilsson.jij kom niet op voor de onderkant,jij beschermd de welgestelden tegen onrust.of zit ik er weer naast zoals altijd.

      /   Beantwoorden  / 
  58. Nilsson

    Hoe kom je er bij dat ik niet op kom voor de onderkant, je weet er geen zak van. Lees eerst de reactie van Nico eens. Ik refereer alleen maar aan zijn idiote vergelijking met de NSB. Wie de bal kaatst moet hem terugverwachten. Natuurlijk zit je er naast maar dat kun jij ook niet weten. Het valt ook niet mee je boven de massa uit te trekken en nuances aan te brengen hoewel ik zie dat je het probeert en dat is aandoenlijk.

      /   Beantwoorden  / 
  59. bertje

    nilsson zolang u dit zeg,weet u niets van de onderkant….en dat aandoenlijk en natuurlijk zit je er naast maar dat kun jij ook niet weten….. geef precies weer aan wie u bent.de hans wiegel huh wilsson van dit blog.u bent arogant en denigrerend,totaal geen begrip voor mensen die schreeuwen.de meeste mensen schreeuwen niet omdat ze zich zo goed voelen,die voelen zich belazert en in de war.maar je kaats maar met je balletje,zodat ze nog harder gaan schreeuwen.en u nog harder kan kaatsen.u moest u schamen voor zo’n wijsman.

      /   Beantwoorden  / 
  60. Nilsson

    Natuurlijk niet Bert of Robbert jij weet het allemaal. Je weet wie ik ben wat ik denk en hoe ik in de samenleving sta. Wat raar dat ik het elke dat anders ontmoet. Maarja jij weet uit woorden zoveel af te leiden je moet wel haast de meest sensitieve man van het westelijk halfrond zijn. En natuurlijk is dit ook weer neerbuigend en arrogant. Je moest eens weten Bertje, je zou je dagen kapot schamen voor zoveel onbenul.

    Op dit blog behoort politiek besproken te worden maar daar hebben jij en trawanten al lang geen zin meer in. Als iemand het niet met jullie eens is is hij een landverrader, een linkse ….., een slappeling enz. enz. Voor wie ben je eigenlijk bang, welke mening mag van jou niet worden uitgesproken.

    Laat lekker tegen je schreeuwen ik doe daar niet meer aan mee, je hebt gewonnen. Weer een deelnemer aan dit blog minder, zo lijkt de overwinning nabij een pyrrusoverwinning wel te verstaan.

      /   Beantwoorden  / 
  61. bertje

    Op dit blog behoort politiek besproken te worden maar daar hebben jij en trawanten al lang geen zin meer in. Als iemand het niet met jullie eens is is hij een landverrader, een linkse ….., een slappeling…..nou zie je niet alleen nicknamen tollen,maar ook dat ik dat gezegt zou hebben,ja dat is ook schreeuwen naar mij toe.ik hoor niet bij hun.je plaats net als je vriend wilders iedereen in hokjes.ik kom op voor de zwakkere in de samenleving.in plaats van ze een trap na te geven.gewonnen!!!!niemand wint of verlies hier,het is jammer genoeg geen spelletje.het ga je goed.

      /   Beantwoorden  / 
  62. Anna

    lieve mensen,
    Zo komen we er niet hoor,stop met elkaar te beschuldigen. Ik ben zo ongerust over wat er allemaal gezegd is. Nederland let op uw zaak!! Een ding blijft: mijn ongerustheid over de “inhoud van de film fitna is er nog steeds. Dit is realiteit en geen spelletje.
    Aan de vruchten herkent men de boom ……
    Wat moeten we nu echt doen……Nee niet zeggen dat het niet zo is, wel waakzaam blijven en kiezen op diegenen die openlijk stelling nemen tegen deze uitwassen.

      /   Beantwoorden  / 
  63. emubotbatmeni

    Kick-ass post, great looking weblog, added it to my favorites!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.