Geerts ‘war on terror’ -deel 2

Als het aan Geert Wilders ligt gaan onze grenzen direct dicht. Volgens ‘statistieken’ (welke is vooralsnog onduidelijk) staat één op de vijf marokkaanse jongens geregistreerd bij de politie. De islam staat dus in direct verband met criminaliteit. Geert heeft daarmee bewezen dat álle moslims gewelddadig en crimineel zijn en wil ons graag beschermen tegen dit barbaarse volk.

De angst van Geert lijkt gegrond: de steeds groter wordende groep moslims zal een ‘tsunami’ van islamisering veroorzaken. U leest het goed. Hij is bang voor een tsunami. En niet voor een metershoge watergolf die duizenden doden kan veroorzaken -al is dat natuurlijk wel de beeldspraak waarmee hij ons bang wil maken.

Mocht het inderdaad zo zijn dat een vijfde van de marokaanse jongens in aanraking is geweest met de politie, dan wil dat toch niet zeggen dat ze allemaal ook gewelddadig zijn. Om dit probleem vervolgens af te schuiven op religie doet af aan het integratieprobleem. Die jongeren zijn niet het verkeerde pad op gegaan omdat ze in Allah geloven. Die zijn (wellicht) gefrustreerd over hun onvermogen te integreren, de vooroordelen waarmee zij te maken krijgen, het argwaan waarmee zij bekeken worden.

Maar volgens onze Geert zijn alle problemen uiteindelijk terug te brengen tot één oorzaak: de islam. Het is toch een eng idee dat iemand met zo’n tunnelvisie op het punt staat een paar zetels te krijgen in de Tweede Kamer. Het integratieprobleem is niet op te lossen door de grenzen dicht te gooien. Wat te doen met de mensen die al in Nederland wonen, worden die aan hun lot overgelaten?

Meer over GroepGeerts war on terror leest u hier.

Bron: fok

Lees ook:Gerard Spong: ‘Geert Wilders is strafbaar’
Lees ook:CDA wil geen kilometerheffing motorrijders
Lees ook:POLLuitslag: Niet bang voor aanslagen en Boycots om Fitna
Lees ook:Wilders klaagt over eigen debatavond
Lees ook:Verdonk somber over pardon

4 reacties op “Geerts ‘war on terror’ -deel 2

  1. Fatma

    Ik vind dat Geert Wilders gelijk heeft.Er zijn zoveel slechte mensen onder ons volk!
    Ik word hier ook voor aangekeken,al een hele poos.Ik heb er genoeg van om onder die slechte groep gerekend te worden.Ik heb een goede baan hier en voel mij helemaal een nederlander.Ben ook van plan om op deze man te stemmen!Waarom? Omdat hij gelijk heeft!Over een poos zit dit land vol met slechtwillende mensen.Ik wil dit niet!

      /   Beantwoorden  / 
  2. moslima

    Ik weet niet wat geert Wilders allemaal zeurt maar de islam is helemaal geen geweldadig geloof hij heeft geen enkel idee wat er allemaal in de kuran staat en hoe het geloof überhaupt in elkaar steekt
    ik ben een moslim en draag een hoofddoek en ga naar de moskee mij word niet geleerd hoe je het beste een bom kan plaatsen of hoe je iemand het beste kunt vermoorden maar mij wordt juist geleerd aardig te zijn tegen je medemens, veel aandacht aan mijn school te besteden, je niet inte laten met slechte dingen(het slechte pad vermijden) als hij de islam dan zo goed kent moet hij ook weten dat de eerste soera uit de kuran el’fatiha heet en hier staat duidelijk in “houd mij op het rechte pad”
    en ik weet niet wat geertje onder rechte pad verstaat maar ik in iedergeval geen criminaliteit

    ten tweede vindt ik dat geert eens verder moet kijken dan zijn neus lang is dat 1 van de 5 Marokkanen met politie in aanraking is geweest wil iet zeggen dat al die Marokkanen moslim zijn er moed eens onderscheid gemaakt worden tussen mensen die alleen de naam moslim dragen en de mensen die ook echt moslim zijn

    ik ben een moslima en heb nog nooit iemand pijn gedaan er is juist sprake van tegendeel ik doe vwo en spreek vloeiend Nederlands op straat noemt een kompleet vreemde Nederlander mij een hoer een Nederlandse auto rijder doet zijn raam open en spuugt op mij en dit is nog maar een deel
    nee ik ga dan ook niet meteen als geertje suggereren dat iedere Nederlander een racist is en dat iedere Nederlander mislims haat er zitten ook heus wel goed e tussen!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Gerard

    Sorry namens ondergetekende bied ik mijn excuses aan voor het onfatsoenlijke gedrag van een Nederlander ? Maakt ook niet uit dit hoor je niet te doen.
    Heb niets tegen moslims maar wel tegen de uitwassen van de Islam wat ik ook een achterlijke cultuur vind en jij moet dat weten. De vrouw is ondergeschikt etc. hoef jou niets te vertellen. Echter er zijn zoveel zaken die ik niet begrijp waarom moskeen in Nl en nu ook al een ziekenhuis in de planning. Apart zwemuurtje voor moslimmannen. Dit is geen intergratie !
    Kom op wees verstandig en zie in dat de Islam een achterlijke cultuur is ook al zal jij best een vriendelijke jongedame zijn met het hart op de juiste plaats.
    Groeten Gerard

      /   Beantwoorden  / 
  4. Gerard

    IV. Immigratiestop / Integratie
    Immigratiestop niet-westerse allochtonen (Marokkanen en Turken) voor 5 jaar
    Invoering quotum asielzoekers van maximaal 5.000 per jaar, opvang in eigen regio
    Nieuw artikel 1 van de Grondwet: christelijk/joods/humanistische cultuur moet in Nederland dominant blijven
    Moratorium van 5 jaar op bouw nieuwe moskeeën en islamitische scholen
    Sluiten radicale moskeeën, uitzetten radicale imams
    Verbod op buitenlandse financiering of buitenlandse bestuurlijke invloed moskeeën
    Preekverbod buitenlandse imams, verplichting tot spreken van Nederlandse taal in gebedshuizen
    Afschaffen stemrecht gemeenteraden voor niet-Nederlanders
    Teksten vanwege de overheid op (voorlichtings- en informatie-)folders uitsluitend in de Nederlandse taal
    Afschaffen dubbele nationaliteit
    Geen medische zorg voor illegalen behoudens spoedeisende hulp
    Naturalisatie pas na 10 jaar rechtmatig verblijf in Nederland gedurende welke periode men volledig moet hebben gewerkt en geen misdrijf mag hebben gepleegd
    Eerste tien jaar verblijf vreemdelingen in Nederland: geen recht op uitkering
    Geen verblijfsvergunning voor immigranten die tien jaar voor aanvraag verblijfsvergunning waar ook ter wereld zijn veroordeeld voor een misdrijf
    Geen export van uitkeringen buiten de EU
    Uitvoering motie-Wilders inzake burqaverbod in openbare ruimte
    Verbod hoofddoekjes in publieke functies
    Bevorderen vrijwillige remigratie

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.