GroepGeert: Hirsch Balin moet imam uitzetten

Imam Karimam uit Eindhoven werd afgelopen vrijdag verboden om de komende twee jaar ook maar zoveel als één stap te zetten in de Anwar-e-Medina moskee. Dat oordeelde de rechter nadat de Stichting Welzijn voor Moslims een zaak tegen hem had aangespannen. De imam  vertoonde 'een sterk polariserend en onbeschoft gedrag' en stuurde hij aan op een breuk binnen de gemeenschap. De imam was, zo bleek zondag, totaal niet onder de indruk van de uitspraak. 

 

 

Alsof er niets gebeurd was hield de man afgelopen zondag een preek in de moskee. Reden genoeg voor GroepGeert om van minister Hirsch Balin te eisen dat hij wordt uigezet.

Op de site van PVV werd mij duidelijk wat we precies mogen verstaan onder het onbeschofte en polariserende gedrag van de imam. Tijdens een rondleiding van kinderen van groep 8 had de man uitgelegd dat "vrouwen een spleet hebben gekregen, maar homoseksuelen gaan op een plaats waar de stront uitkomt” en dat “handen worden afgehakt van diegenen die iets doen wat niet mag volgens de Koran”. We kunnen op zijn minst concluderen dat een uitje naar de Efteling gezelliger geweest was. 

Ik ben benieuwd wat de demissionaire minister zal doen. Maar wat er ook gebeurd, de imam zal niet echt onder de indruk zijn. Want mocht hij uitgezet worden, of vastgezet, dan kan hij gewoon in hongerstaking. Niemand die hem dan nog aanpakt.  

 

Bron: nieuws en  

Lees ook:De laatste spoeddebatten
Lees ook:“Liever niet op zondag”
Lees ook:Geert Wilders lacht Imam-claim lekker weg
Lees ook:Geen rook uit de oren van minister Klink
Lees ook:Turkse moslims starten donoractie

Eén reactie op “GroepGeert: Hirsch Balin moet imam uitzetten

  1. harrij

    we zijn veel te sociaal voor zulke mensen de eerste beste vliegtuig naar land van herkomst
    en er moet meer duidelijkhied komen dit mag en dit niet dit is nederland nog veel te slap.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.