Vogelaar ook tegen Wilders maar spreekt niet van ‘verWildering’

Ella Vogelaar, minister van wijken en integratieHet initiatief van Doekle Terpstra een beweging tegen Geert Wilders en zijn Partij voor de Vrijheid (PVV) op te richten, valt in goede aarde bij 'Problemen minister' Ella Vogelaar, zo schrijft Elsevier. Juist nu het initiatief van allerlei kanten wordt tegengesproken, vindt de minister het een 'zeer' goed plan. Ze wil niet spreken over een 'verWildering' van de samenleving, zoals Terpstra dat graag noemt, maar ze is blij met de poging meer 'binding' te brengen in de samenleving.

Lees ook:Gezinswaarden en delftsblauwe tegeltjes
Lees ook:Turken integreren met Turkstalige krant
Lees ook:CU praat met COC over homobeleid
Lees ook:Spoeddebat over tbs: de resultaten
Lees ook:Allochtonen roepen op tot geldstop integratieprojecten

3 reacties op “Vogelaar ook tegen Wilders maar spreekt niet van ‘verWildering’

  1. reiny

    Kritiek op president Poetin geheel onterecht.

    Afgevaardigden om te controleren of de stemming in Rusland eerlijk verliep gingen er naar toe met de gedachte dat het wel mis zou zijn. Dan vragen ze aan een tegenstander van Poetin of hij wat gezien had, waarop hij antwoord ja , een camera die een foto nam van stembiljet. Daarna het noemen vanuit geruchten dat daarvoor betaald zou worden, en daaruit concluderen dat het waar is, dat heeft geen enkele objectieve waarde, en valt onder de categorie laster.

    EU wil graag “onze” democratie in Rusland, maar of dat “nu” wel zo goed moet je wel vraagtekens bij zetten. Rusland is nog niet zo lang vrij van het communisme , het systeem van controle over alles en verklikkers enz , dat komt trouwens bekend voor .
    De inwoners moeten nog wennen aan de vrijheid die ontstaan is, dat gaat niet binnen één generatie, dat vergt geduld en tijd , en dat is iets wat Poetin goed inschat. Daarbij wordt Poetin door de meerderheid als positief gezien in het land, daar bestaat geen verschil van mening over, en het gaat economisch goed met het land.

    Een andere vraag komt op ; waarom wil EU in Rusland democratie, voor zover de gedachten nu zijn willen ze Rusland niet in EU, terwijl het wel een Europees land is.
    En laten we wel zijn , onze Democratie vertoont ook wel enkele schoonheidsfoutjes

      /   Beantwoorden  / 
  2. reiny

    Gedemoniseerd?

    Afspraken in de politiek zijn dat je niet op de persoon speelt, dat moeten politici zelf maar weten, maar als gewone burger interesseert je dat niet . En mag je als politici dan wel een geloof aanvallen en noemen een “Christelijke fatwa “ als afkomst van de persoon. Dat slaat nergens op, heeft er niets mee te maken , dat is gewoon datgene wat jij gelooft, en dat is niet verboden.
    Als je een film maakt die aanstootgevend is maar niet verboden is het een kwestie van fatsoen en respect voor anderen als je dat achterwege laat. Maar helaas zijn er mensen die geen normen in hun opvoeding mee gekregen hebben, en dan moet je ook niet klagen dat je jezelf gedemoniseerd voelt.
    Als gewone niet gelovige man respecteer en accepteer ik ieder anders denkende, dat is mijn uitgangspunt. Beide heren zullen nooit tot mijn vrienden kring behoren, verre van dat, en als ze zo nodig spontaan iets roepen, en later excuus aanbieden vind ik dat wel karakter, en zou ik dat persoonlijk kunnen accepteren ,

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jatoch

    Ja natuurlijk is die knotsknettergekke imbiciel van een vogelaar blij met dit initiatief. Hoe meer aandacht Wilders krijgt, hoe meer stemmen. Net als met Fortuyn. Door dit soort linkse propaganda acties krijg ik juist WEL de neiging om op wilders te stemmen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.