CDA loopt weer in op PvdA

Omdat de PvdA deze week twee zetels verliest ten opzichte van de peilingen van vorige week verkleint het CDA de achterstand. Volgens Maurice de Hond heeft het CDA een voordeel ten opzichte van de PvdA omdat een meerderheid van de bevolking Balkenende als premier verkiest boven Bos.

Kort overzicht van de zetelverdeling als nu verkiezingen gehouden zouden worden: PvdA 45, CDA 39, VVD 29, SP 17, GroenLinks 6, ChristenUnie 6, SGP 2 en D66 1. De nieuwe partijen doen het ook lekker: GroepGeert staat op 3 en Pastors heet deze week TweeNL.

Bron: Trouw

Lees ook:Peiling: PvdA trekt klein beetje bij
Lees ook:Peiling: CDA en PvdA dichter bij elkaar
Lees ook:PvdA loopt uit op CDA
Lees ook:Peilingen voorspellen NulNL en Lijst Eén Fortuyn
Lees ook:Groep Pechtold

3 reacties op “CDA loopt weer in op PvdA

  1. Jan Truijens

    De Veluwe gaat weer regeren! Rouvoet van de ChristenUnie staat op 6 en dat is genoeg om een kabinet in te gaan – vraag maar aan Boris. Tegen Rouvoet kan niemand op. Bos niet, Marijnissen niet, Femke niet en Balkenende waarschijnlijk óók niet, hoewel hij smoel en tongval mee heeft. De mannenbroeders komen Nederland redden. Hoi.

      /   Beantwoorden  / 
  2. GER

    Ha haha…als we de gemeenteraadsverkiezingen nog in je geheugen hebt moet het CDA zich maar eens goed achter de oren krabben. In Maastricht kan Gert Leers maar beter niet zeggen van welke partij hij is als hij zijn oren niet snel opent voor de gevaarlijke VERKEERSSITUATIE op de Markt!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  3. GER

    A propos ik zou het wel eens grappig vinden om een wedstrijd tussen PVDA en CDA corifeeën te zien waarin beiden eens proberen creatief te zijn en het GEVANGENENDiILLEMMA (OOK WEL BEKEND ALS HET “PRISONERS DILLEMMA”)oP TE LOSSEN IN PLAATS VAN MAAR WAT RAAK TE ROEPEN VOOR EEN WILLEKEURIGE CAMERA!!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.