Peilingen voorspellen TweeNL en Nul Fortuyn

Terwijl Marco Pastors ineens op twee zetels staat en de LPF nog steeds in kan pakken is het échte nieuws natuurlijk dat SP in de peilingen nu op meer zetels staat dan VVD. Terwijl Mark Rutte zich wanhopig vastklampt aan een onwillig CDA, timmert Marijnissen met zijn partij hard aan de weg. Ik houd wel van dit soort spannende wendingen zo vlak voor de verkiezingen.

Kort samengevat loopt CDA uit op PvdA (verschil is vier zetels), D66 houdt één zetel over, de ChristenUnie komt uit op acht zetels en GroepGeert staat op zes. De Partij voor de Dieren staat op één zetel -komt vast door die paarden in Friesland waarvoor de partij op de bres is gesprongen.

Voor meer informatie over de peilingen, zie planet.

Lees ook:PvdA loopt uit op CDA
Lees ook:Peiling: SP en LPF achteruit
Lees ook:Lijdt D66 onder vertrek kopstukken?
Lees ook:Peiling ontaardt in thriller…
Lees ook:Wilders kan inpakken

3 reacties op “Peilingen voorspellen TweeNL en Nul Fortuyn

  1. Leo de Groot

    De partij voor de Dieren staat in de peilingen niet op 1 maar 2 zetels. Dat komt niet doordat ze voor de paarden in de bres zijn gesprongen, maar omdat mensen n.a.v. alle dierenellende in Nederland en de publiciteit daaromtrent eens de moeite hebben genomen het verkiezingprogramma te lezen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Niek

    Best leuk en aardig, al die nieuwe partijtjes, maar als we na 22 november een professioneel team ministers willen hebben, wil ik iedereen van harte aanraden op partijen te stemmen die talent in huis hebben. Met de SP heb je daarmee een behoorlijk groot probleem: Bijna niemand van die partij heeft echt een goede opleiding gevolgd, qua ervaring vallen ze in het niet bij PvdA, VVD en CDA, en bovendien zijn de kamerleden van de SP afgelopen jaar na die van de LPF het minst op komen dagen! Aan ongemotiveerde prutsers hebben we niets.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Alex

    Als jullie een foto plaatsen gebruik dan eeen recente foto en geen foto van een aantal jaar geleden. En waarom staat de SP niet in het rechter rijtje van politieke partijen?

    Met vriendelijke groeten,
    Alex

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.