ChristenUnie ‘alternatief voor mensen met gevoel’

‘De ChristenUnie is het alternatief voor mensen met gevoel’. Die tekst verscheen dinsdag op de site kutvvd.nl- een site met nogal afbouwende kritiek op de liberalen. Ondanks deze positieve reclame was de ChristenUnie er niet blij mee. Het taalgebruik en de presentatie van de site sluiten namelijk niet helemaal aan op de wijze waarop de ChristenUnie haar standpunten uitdraagt.

Nadat ik dit nieuws las nam ik natuurlijk direct een kijkje op kutvvd.nl. Ik moet toch weten waarover ik blog, nietwaar?

De oprichters van de site hebben een duidelijke mening. Aan de hand van de standpunten van de VVD wordt de bezoeker van de site uitgelegd wat er mis mee is, of (geestiger nog) wat een aardige variant zou zijn op de maatregel.

Burgemeesters moeten aso-bonnen kunnen uitdelen aan a-sociale burgers, zegt de VVD. De makers van kutvvd suggereren dat er misschien ‘kak bonnen’ uitgedeeld kunnen worden aan slimme oplichters.

De site richt zich tegen de VVD omdat deze partij alleen de rijken nog rijker wil maken en zich niet bekommert om de armen. Het zijn, om het maar even plat te zeggen, een stelletje kakkers. Ook richt de site zich tegen de zwaardere straffen die de VVD propageert. Toegegeven, de site ziet er wat knullig uit en de verwijzing naar de ChristenUnie is misschien niet de handigste. Maar op inhoud scoort de site wat mij betreft een dikke voldoende!

Bron: nieuws.nl

Lees ook:Zondagsrust
Lees ook:CU praat met COC over homobeleid
Lees ook:SGP doet voor de 25e keer mee
Lees ook:Is Den Haag een misje waard?
Lees ook:SP tegen dierenleed

2 reacties op “ChristenUnie ‘alternatief voor mensen met gevoel’

  1. Martijn Koster

    Vind je deze site echt constructief? Eigen alleen maar oneliners als “reactie” en niet eens op alle punten wordt gereageerd.
    Nee, voor een kritisch geluid op VVD (-beleid) moet je op de sites van professionele partijen kijken, zoals de Christenunie.

      /   Beantwoorden  / 
  2. moïra

    ..en ik vraag me dan meteen af hoe het kan dat ze zo’n domeinnaam kunnen gebruiken zonder een proces aan hun broek te krijgen!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.