‘Titanengevecht’ 3 november op RTL

Het wordt aangekondigd als dé tv happening van het jaar 2006. Op 3 november gaan Balkenende en Bos (eindelijk) met elkaar in debat en Frits Wester mag het gesprek leiden. Of in zijn geval misschien lijden?

Bos kijkt al weken uit naar de zogenaamde titanenstrijd. Maar ik betwijfel of het nu echt wel een titanenstrijd ís. Ik vind geen van beide mannen echt voldoen aan het beeld dat ik voor ogen krijg bij het horen van het woord ‘titaan’. Het zijn nu niet Hector en Achilles, om maar even twee titanen te noemen.

Verder is mijn ervaring met interviews van Frits Wester dat hij niet echt gesprekken leidt, maar ze voert. Na het zien van zijn interviews ben ik altijd zeer goed op de hoogte van wat Frits Wester ergens van vindt, maar van de meningen van de politici weet ik dan vaak nog vrij weinig. Dat is wat ik ook wel ‘het Barend &Van Dorp-gevoel’ zou kunnen noemen.

Verder hebben we natuurlijk afgelopen week al een voorproefje gekregen van wat we kunnen verwachten in de debatten. Een hoop "Hou toch op, zeg", "Wat een flutdebat", schampere lachjes en "Laten we nou toch eens een keer positief doen, met zijn allen" zullen ons, het volk, de burgers, niet veel helpen bij het maken van een keuze op 22 november.

Op vrijdag 3 november stem ik daarom hoogstwaarschijnlijk mijn tv niet af op rtl4, maar ga ik voor de crime night van net 5. Dat is tenminste nog écht spannend.

Bron: Trouw

Lees ook:Frits Wester stuurt een open sollicitatie
Lees ook:Minister Wouter Bos wekelijks in gesprek met Frits Wester
Lees ook:Stem ondersteboven op 22 november!
Lees ook:De Anarchist op Prinsjesdag
Lees ook:Peiling De Hond: PvdA keldert verder

Eén reactie op “‘Titanengevecht’ 3 november op RTL

  1. Romano

    hmmm.. Heerlijk.. sarcasme in de titel. Jammer dat dat sarcasme later ronduit wordt erkend. Edoch, de strijd der titanen is aanstonds. Zucht, het bevreemd dat het constant een keuze betreft tussen 2 kwaden. Staat de politiek daadwerkelijk zo ver van het volk? Sta ik zo ver van de politiek? Of staat het volk zo ver van mij?

    Ik weet het niet meer.. De hedendaagse politiek is zo bedroevend. *pinkt traantje weg*

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.