De Roy van Zuydewijn: hypocriet of niet?

Edwin de Roy van Zuydewijn wil de politiek in. Als kopstuk van de NKP, de Nederlandse Klokkenluiderspartij, wil hij in de Tweede Kamer verkozen worden. Met een beetje geluk kan hij na 22 november de koningin advies geven over de kabinetsformatie. Wat een giller! Het zou een goede grap zijn, ware het niet dat Ed dit zelf waarschijnlijk uiterst serieus neemt.

Beste Edwin, wordt het niet eens tijd om verder te gaan met je leven?

Bron: Trouw


Lees ook:Familie Marijnissen uit op revolutie
Lees ook:BTW, koopkracht en ontspannen sferen
Lees ook:BBC-journalist Alan Johnston vrijgelaten
Lees ook:Politiek is Liefde?
Lees ook:Oude burgemeester Opstelten is VVD voorzitter

4 reacties op “De Roy van Zuydewijn: hypocriet of niet?

  1. Pieter

    Behoorlijk hypocriet, mediageile kakker!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Willem

    Beste Edwin, Jij weet wel alles van uit de school klappen, maar dat is toch wat anders dan klokkenluiden? Je hebt geen idee waar de klepel gezocht moet worden, laat staan dat jij een zuivere toon kunt produceren. Wees nou eerlijk, wie zit er op een politicus te wachten die een omgangsregeling met een hondje wil? Nou ja, misschien weet ik wel iemand: maak een deal met Gonny van Oudenallen, die eigenlijk Koster heet en dus ook wel eens de klok heeft horen luiden, maar die vervolgens achterover drukte. Jullie hebben veel gemeen. Zeg es eerlijk: Ga je ook voor het wachtgeld?

      /   Beantwoorden  / 
  3. snuitje

    Maar Edje toch. Je laat je even in de kaart kijken! Wil je écht gaan voor dat wachtgeld? Nou ja, zomaar aan de bedelstaf zul je niet zo gauw komen. Je hebt waarschijnlijk op het verkeerde paardje gewed, Ed….

      /   Beantwoorden  / 
  4. evert

    Wat een lacher; een klokkeluiderspartij; Als hij nou eerst is met coke stopt zal hij niet zo paranoia zijn en in overal een samenzwering in zien.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.