Geen boekje open over Verdonk

Schreef ik gister nog dat een zichzelf respecterend politicus met een boek komt, vandaag lees is dat er een biografie komt over minister Verdonk. Baas boven baas, want een kamerlid mag dan de tijd hebben zelf wat te typen, IJzeren Rita laat haar boek schrijven. Een lastige klus voor de twee uitverkoren schrijvers. Vandaar ook dat het boek niet eind oktober, maar pas na de verkiezingen verschijnt.

De stroom geruchten kwam natuurlijk direct op gang toen het nieuws van de uitgestelde boekpresentatie bekend werd. Er zouden nogal wat controversiele zaken naar voren komen in het boek. Verkiezingstechnisch gezien zou het daarom verstandiger zijn dat pas uit te brengen ná 22 november.

Daar geloof ik niets van. En geloof me, ik ben niet te beroerd om ergens een corrupt complot in te ontdekken. Maar Rita heeft nog nooit last gehad van compromitterende feiten. Na al die schandalen is ze gewoon minister gebleven en lijken veel Nederlanders dol op haar te zijn. Kortom, voor een lullig boekje dat het electoraat toch niet openslaat hoeft ze niet bang te zijn.

De schrijvers zelf zeggen te wachten op wat cijfermateriaal over uitgeprocedeerde asielzoekers, waarmee ze waarschijnlijk wat spannende statements willen maken. Heel onschuldig, allemaal. Zouden ze Ayaan Hirsi nogwat geïnterviewd hebben voor het boek, of misschien wat oude kameraden uit Verdonk rebelse krakersverleden?

Bron: nieuws.nl

Lees ook:Rita’s achterban niet écht de baas
Lees ook:De Week Van… ‘IJzeren’ Rita Verdonk
Lees ook:Rita Verdonk bedelt om kantoorartikelen
Lees ook:Verdonk wil Nederlanders uitzetten
Lees ook:Kay vetrekt met staart tussen de benen bij Rita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.