Groep Gonny valt door de mand

Ik vroeg me al af wat ze nu aan het doen was, die Gonny van Oudenallen. Ze lijkt niet in de running te zijn voor de verkiezingen, niet verrassend, en in de Kamer laat ze ook niet echt van zich horen. We wisten al dat Gonny garant staat voor een genante vertoning en dinsdag bevestigde ze weer eens dat ze in de Kamer niets te zoeken heeft.

Gonny wilde minister Hoogervorst vragen stellen over het griepvaccin maar dacht dat de man die haar vragen beantwoordde een vervanger was. En dat terwijl Gonny al eerder belangrijke gezondheidskwesties aan de orde had gesteld in de Kamer!

Het gezicht van Hoogervorst kwam haar niet erg bekend voor, ze was dan ook verbaasd toen bleek dat de man achter de microfoon the one and only Hans H. was.

Nu is pijnlijk duidelijk dat Gonny sinds 7 juli, toen zij op de valreep verzekerd werd van een flinke som wachtgeld, niet vaak op haar werkplek is geweest.

Dus hier, speciaal voor Gonny van Oudenallen, een kiekje van onze minister zodat ze hem voortaan herkent.

Bron: nu.nl

Lees ook:Noten kraken met GroepGonny
Lees ook:Een verrassende overloop
Lees ook:GroepGonny spoort fraude op
Lees ook:Groep Gonny alweer in opspraak
Lees ook:Groep Gonny

4 reacties op “Groep Gonny valt door de mand

  1. Kloos

    Ongelofelijk , wat een flater slaat ze.
    Die moet inderdaad naar de opticien.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jan Truijens

    Gisteren deden de oude Witteman en zijn luie vlerkje Pauw het dunnetjes over: enkele genante videoflitsen en daarna “wie-is-wie” quizvragen om het er nog eens in te wrijven. De twee VARA-patsers waren zo kleinerend bezig en zo schooljongenstriomfantelijk dat ik sympathie voor Gonny’s verweer kreeg. Aan Pauw’s gezicht kun je al drie minuten tevoren zien dat er een ‘leuke’ vraagje aankomt en Witteman kaatst alleen maar vragen terug – Gonny’s opmerkingen over optreden en stijl van de media troffen dan ook doel. Jawel. En dan dat prachtige rode haar…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Rob van Dam

    @ Jan T.
    Weet mevrouw Truijens hiervan Jan?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Diederik

    Ik zat met een vriend naar het vragenuurtje te kijken, en Gekke Gonny mocht kwam naar het spreekgestoelte. We zeiden nog: Dit wordt cabaret, en we kregen gelijk.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.