ChristenUnie wil videoclips kuisen

Als het aan de ChristenUnie ligt is het binnenkort afgelopen met seksueel getinte videoclips en tv-programma’s. ChristenUnie-Kamerlid Tineke Huizinga zei in het het televisieprogramma Het elfde uur dat als producenten en televisiezenders niet uit vrije wil de inhoud veranderen, de overheid moet ingrijpen.

Evenals andere politieke partijen wil Huizinga eerst door middel van overleg tot afspraken komen. Als dit echter niets oplevert (wat naar mijn mening zeer waarschijnlijk is) is censuur vooraf niet uit te sluiten. "Dit gaat wel om de geestelijke gezondheid van onze kinderen."

De VVD scoort wat mij betreft punten door op de verantwoordelijkheid van de ouders te wijzen. De PvdA vindt censuur vooraf een ‘hellend vlak’. Het CDA wil de media alleen ‘vragen er verantwoord mee om te gaan’.

Het lijkt mij niet meer dan logisch dat de ChristenUnie met het beroep op de bescherming van de geestelijke volksgezondheid van onze kinderen ook EO-kinderprogramma’s aanpakt. Je reinste indoctrinatie, dat ik je zeg.

Bron: Nu.nl

Lees ook:ChristenUnie ‘alternatief voor mensen met gevoel’
Lees ook:ChristenUnie wil opheldering asielkinderen
Lees ook:Gratis kinderopvang slecht idee?
Lees ook:Kamer verbiedt pedagogische tik
Lees ook:Kindervriend Rouvoet slaat slag

Eén reactie op “ChristenUnie wil videoclips kuisen

  1. ruud weet het beter

    hier kan je niet op reageren en mee regeren. deze partijen en mensen moeten zich terug trekken.burgemeester worden van de eftling,madurodam,of land van ooit.of komen ze uit urk waar maar 3 zenders op de buis zijn .wij hebben er 130.waarvan er 27 seksueel getinte videoclips en sexprogramma’s te zien zijn.maar we hebben ook een kinderslot op de tv.best handig voor dit enorme probleem.maak je maar is druk om de vrije dagen die ze tegen woordig hebben op school.en maak het weer is leefbaar op straat zodat de kinderen gewoon weer buiten kunnen spelen.trouwens als Tineke Huizinga zo in het nieuws wil komen over een probleempje die in de jaren 80 ook al heeft gespeelt.moeten we maar is denken om gewoon wijzen mannen aan te stellen om nederland te regeren.in plaats van gillende keuken meiden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.