Nawijn heeft de X-factor

Hilbrand Nawijn mag dan valszingen, geen zuivere noot uit zijn stembanden kunnen persen, geen maat kunnen houden en zichzelf op het podium compleet belachelijk maken. Maar de X-factor, die heeftie. Ondanks zijn schier en oneindige gebrek aan talent heeft hij namelijk de eerste ronde van  het SBS programma 'So you wanna be a popstar' overleefd.

 

Blijkbaar vond het publiek de entertainment waarde van Nawijns optreden zó hoog, dat ze hem nog een keer terug wil zien.

Jammer voor Nawijn dat de Nederlandse kiezer niet hetzelfde dacht toen de Tweede Kamerverkiezingen werden gehouden. Want ondanks Nawijns (onderhoudende?) gestuntel hoefde hij niet meer terug te komen in Den Haag. De muziekindustrie werkt duidelijk anders!

Nieuwsgierig naar het optreden? Klik hier.  

 

 

 

Lees ook:Van As is partij-hopper van het jaar
Lees ook:Nawijn mist zijn kans in Tilburg
Lees ook:Terugblik op 2006: de grootste rellen
Lees ook:Nawijn toont gebrek aan visie
Lees ook:Partij voor NL timmert aan de weg

3 reacties op “Nawijn heeft de X-factor

  1. WZNM

    Die man daalt dieper en dieper.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rolf

    ik vond het zeer lachwekkend, bij dit programma blijkt hij wel een zeer geschikte kandidaat. Maar zit onze hillbilly niet nog steeds in de zoetermeerse gemeentepolitiek? ik zou hem onmiddelijk impeachen als het mijn collega was… aan een terugkeer in de landelijke politiek hoeft hij in ieder geval niet meer te denken.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Heer Harry

    Los van het tegelijkertijd lach- en zorgwekkende “impeachen” vraag ik me af a) waarom dit barbarisme/amerikanisme en b) het onvermeld laten waarvan je hem dan zou beschuldigen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.