Nawijn mist zijn kans in Tilburg

Nawijn zal wel vuur gespuwd hebben vandaag. De Raad van State heeft maandag namelijk bepaald dat de Partij voor Nederland in het Tilburgse kiesdistrict niet mag meedoen aan de verkiezingen. Twee weken geleden werd bij de MacDonalds bij Hazeldonk een lijst met steunbetuigingen gestolen.

Volgens de Raad was er geen sprake van overmacht. De partij van Nawijn had nog ruim drie uur de tijd om met een (onvolledige) nieuwe lijst te komen of in ieder geval zich kunnen melden. Aangezien de partij niets liet horen is Nawijns beroep niet-ontvankelijk verklaard.

Eervol ten onder gaan was er al niet meer bij voor Nawijn. Het gebrek aan een goed doordacht programma stond het behalen van een enkele zetel al in de weg. Misschien heeft hij zijn reputatie ook niet mee.

Maar natuurlijk is het wél een klein persoonlijk drama voor Nawijn. Bush heeft bewezen dat verkiezingen inderdaad soms gewonnen worden op kleine stukjes land -zoals ….. Tilburg. Of er in de andere districten mensen bereid gevonden kunnen worden om op hem te stemmen zal de tijd ons leren.

Bron: trouw

Lees ook:Peilingen voorspellen NulNL en Lijst Eén Fortuyn
Lees ook:Klein, klein Schijndeltje
Lees ook:‘CIA cellen mogen in Nederland’
Lees ook:Nawijn moet LPF uit slop trekken
Lees ook:De dag van gemiste kansen

2 reacties op “Nawijn mist zijn kans in Tilburg

  1. Jan Truijens

    Wat een hypocrisie. Als ik het logo van PVN bekijk was Tilburg al lang afgevallen, net als Limburg, een aantal Zeeuwse eilanden, de Wadden en Noord-oost Nederland.
    Als je een beetje de paddentrek in de gaten hebt gehouden, is het evenmin een verrassing. Hup Hilbrand.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ron Antoine KRAFT

    RON KRAFT PRESENTEERT ,

    Overmacht treft een ieder wel eens.
    Geen woorden over goed of vuil maken.
    AANPAKKEN DE HAP !!!
    Keurige en serieuze stemmers stemmen toch op goede persoonlijkheden en kijk naar onze online partijprogrammatuur en onze 25 kernpunten.

    Pieteit is het woord en op basis daarvan hopen wij dat de PROTESTSTEMMERS van kieskring Tilburg aan al hun families ,kennissen en relaties buiten deze kieskring doorgeven ,
    dat men juist vanwege kinderachtige tegenwerking door sommige ambtenaren van meer dan 5 kiesdistricten Massaal NU op ONS de Partij Voor Nederland van ondermeer strafrechtspecialist Hilbrand Nawijn gaan stemmen. We zijn toch geen roepende in de woestijn ,beste lieve Mensen.
    Staat men tegenwoordig niet meer voor wijsheid c.q. intelligentie ?
    Laat niet met u sollen stem en kies serieus en voornamelijk voor Nederland ,de Partij VOOR NEDERLAND (PVN),met als lijsttrekker Hilbrand Nawijn.
    Daarnaast verzoek ik u allen naar de stembussen te gaan. Uw stem is zo hard nodig.
    Nederland mag van Ron Kraft niet telkens afglijden naar een Albaniestaat of bananenrepubliek. Ga in ieder geval uw stemkeuze bepalen.

    U houdt ONS mooie en nog welvarend Nederland toch HOOG in het vaandel ???

    R.A. KRAFT , kandidaat PVN ,Lijst 15 ofwel de Partij VOOR NEDERLAND ,die voor een beter economische en veilige samenleving staat !!!

    [email protected]

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.