De dag van gemiste kansen

Woensdag 11 oktober was de dag van de gemiste kansen. De pedopartij haalde bij lange na de vereiste hoeveelheid handtekeningen niet bij elkaar om op 22 november mee te kunnen doen aan de verkiezingen. Het ex-baasje van Paco moest met zijn Klokkenluiderspartij afhaken om dezelfde reden. Maar het meest onverwachte gemis kwam wel van de Partij voor Nederland.

De brug stond open, zijn wekker was stuk, hij had een lekke band, met andere woorden: Nawijn heeft de schijn tegen. De steunbetuigingen waren naar verluid verzameld, maar een medewerker van Hilbrand Nawijn werd van zijn tas beroofd en miste daarom de deadline.

Dit alles gebeurde op een parkeerplaats bij Hazeldonk op weg naar Tilburg, waar de medewerker hoogstwaarschijnlijk een patatje en een hamburger aan het eten was. Want wees eerlijk, wat moet je anders op het ‘parkeerterrein’ bij Hazeldonk dan even snel snacken bij de beroemde Mac vlakbij de grens?

Ik vind het weer een typisch Nawijn-verhaal. Het hangt van toeval aan elkaar, er komt een fastfood keten in voor en het einde van het liedje is dat het hem door ‘omstandigheden’ mogelijk wordt gemaakt het slachtoffer uit te hangen. Laat deze man alsjeblieft meedoen met de verkiezingen. Zonder hem zou het gewoonweg niet hetzelfde zijn.

Bron: trouw

Lees ook:Nawijn mist zijn kans in Tilburg
Lees ook:Nawijn moet LPF uit slop trekken
Lees ook:Wat ging er mis bij de PvdA?
Lees ook:27.000 euro voor ontslagen KN-redacteur
Lees ook:Fok.nl heeft spijt van doodsbedreiging Femke Halsema

4 reacties op “De dag van gemiste kansen

  1. Romano

    Laat deze man meedoen aan de verkiezingen, opdat het volk democratisch aan kan geven dit wangedrocht te zullen missen als kiespijn!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Roland Klaverstijn

    Jammer dat Wilders, Pastor en die rare knakker van Fortuyn wèl op tijd waren wat mij betreft. Nou ja, Nawijn kan altijd nog terugvallen op Zoetermeer…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jan Truijens

    Vervelend nieuws. Aktetassen zijn nergens meer veilig. Maar die link naar fastfood vind ik beneden de maat. Omdat die man moddervet is, wil dat niet zeggen dattie alleen maar vreten kan en niks te zeggen heeft. Ik zie in die blauwe stoelen heel veel mannen en vrouwen die gewichtig doen en het zijn. Ik vind het wél vervelend dat ik Nawijn nauwelijks kan verstaan en nooit kan volgen. Of moet hij de laatste hap nog wegkauwen?

      /   Beantwoorden  / 
  4. eter

    In de aanbieding:

    75 hantekeningen ter ondersteuning van een duistere politieke partij.

    Tegen elk aanmelijk bod

    ohwja, een USB stick met wat documenten waar ‘VERTROUWELIJK’ opstaan zijn bij de prijs inbegrepen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.