‘CIA cellen mogen in Nederland’

CIA-cellen hadden best in Nederland geplaatst mogen worden als de VS het ons hadden gevraagd. De VS moeten door dik en dun gesteund worden in hun oorlog tegen terreur. Voor een inval in Iran kan President Bush op ons rekenen. En gewetenloze moordenaars zouden we ‘stilletjes kunnen laten verdwijnen’ met een pilletje.

Zo vlak voor de verkiezingen pakt Hilbrand Nawijn flink uit in de Sp!ts.

Op de vraag of er strenger gestraft zou moeten worden antwoordt Nawijn "Wellicht kunnen ze in een soort regime zoals in Guantanamo Bay worden opgenomen. Dat moet dan natuurlijk wel door rechters worden gecontroleerd en het mag er niet inhumaan aan toe gaan."

Nawijn heeft een paar maanden flink liggen dutten, zo lijkt het. De Oorlog tegen Terreur is inmiddels uitgelopen op een Oorlog van Terreur -in plaats van een kruistocht lijkt het de VS ongeveer net zoveel succes op te leveren als Vietnam. Zelfs Bush lijkt de laatste tijd meer aan damage control te doen dan aan propaganda. Aan hielenlikkers uit Nederland is geen behoefte meer. Maar het zij hem vergeven, hij is ten slotte niet de enige.

Een humaan Guatanamo Bay is natuurlijk een contradictie in terminus. Ik ben blij dat deze man vooralsnog niet genoeg stemmen lijkt te krijgen om in de Tweede Kamer terecht te komen.

Bron: pvn

Lees ook:Nawijn mist zijn kans in Tilburg
Lees ook:Laat Amerika haar soldaten in de steek?
Lees ook:GroepGeerts War on Terror
Lees ook:Nawijn toont gebrek aan visie
Lees ook:Partij voor Nawijn

Eén reactie op “‘CIA cellen mogen in Nederland’

  1. joop hazenbroek

    Kunnen we deze man niet stilletjes met een pilletje laten verdwijnen? Laat de CIA maar lekker z’n rotzooi in de USA opknappen, hebben ze hun handen vol aan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.