VVD op radicale ramkoers. Laatste stuiptrekking

EEn tekening gemaakt voor de interne VVD-strijd, maar ook nu goed van toepassingNu het er op lijkt dat Rita Verdonk en Geert Wilders de VVD volledig leeg aan het eten zijn, begint de VVD een tegenoffensief. Dingen als 'Nederland mag geen moslimland worden' en 'helpers illegalen zwaar bestraffen', schudden Henk Kamp en Mark Rutte uit hun mouwen. Maar het mag allemaal niet baten, zo lijkt. EénVandaag kwam vandaag met een enquete (de zoveelste enquete vandaag, die dingen zijn hot) waaruit blijkt dat de Verdonk stemmers niet warm of koud worden van de nieuwe VVD-mentaliteit. Is de VVD dan toch ten dode opgeschreven? Het blijft wonderlijk dat Trots op Nederland (TON) een 'beweging' met tot nog toe niet eens een degelijke structuur, laat staan programmapunten met enige inhoud, zoveel 'kiezers' trekt. Ongefundeerd roepen, ofwel populisme heeft zich met de komst van Rita definitief gesettled in Nederland. Ik wil namelijk stellen dat geen van de Rita steuners of liefkozend door Rita zelf genoemd 'Vrienden van Rita' ook maar enig idee heeft wat er in Politiek Nederland gebeurt, noch wat Rita, noch wat de VVD er van vinden.

Lees ook:Wie naar rechts wil, kiest Verdonk
Lees ook:Trotstrut.nl: De officiële guisclub van Rita Verdonk
Lees ook:VVD Partijbons Hans Wiegel niet mee met Rita Verdonk
Lees ook:Verdonk gaat trots in een ‘beweging’ verder achter Fortuynisme aan
Lees ook:De VVD-ereleden cultuur

26 reacties op “VVD op radicale ramkoers. Laatste stuiptrekking

  1. Remco

    10% van de bevolking is verantwoordelijk voor 75% van de criminaliteit, misdaad en onrust in ons land. Rara over welke “mensen”heb ik het. Zie alleen al een TV programma als opsporing verzocht. Ongeveer 75% van de zaken, betreft eerdergenoemde 10% van onze bevolking. Wanneer wordt Nederland nou eens wakker en beseft het dat deze mensen niet in onze moderne samenleving (willen) passen. Wijs ze nou eens de deur! We zijn allang niet meer de baas van ons eigen huis. Hopelijk kan men bij de volgende verkiezingen niet meer om rechts heen. En dan heb ik het niet over de VVD.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Broodpoot

    Tijd voor rellen in Nederland zolangzamerhand. WTF denken die minderwaardige Middeleeuwse krijgers wel niet. In carnavalsvermomming over straat lopen in onze moderne samenleving. Te belachelijk voor woorden. En als ik Mohammed een pedo vind, dan maak ik dat vooral zelf wel uit. En wanneer ik Moslims geitenneukers vind, maak ik dat ook zelf wel uit! Als ze daar niet tegen kunnen, moeten ze vooral oprotten hiero. Schijt Moslims, bah!

      /   Beantwoorden  / 
  3. ReinoutS

    “Helpers illegalen bestraffen”. Ja moeten ze vooral doen. Eens zien welke rechter straffen wil uitdelen omdat er nog iemand naar zijn geweten luistert.

    Wat mij betreft is geen mens illegaal.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Broodpoot

    Wat mij betreft gaan de Middeleeuwen en de moderne maatschappij niet samen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Nilsson

    En dan vertegenwoordig jij zeker zelf de moderne maatschappij. Aan de kleren herkent met de keizer, die kleren van jouw Broodpoot zijn wel erg aftands en versleten.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Broodpoot

    Wel eens in een gevangenis gekeken Nilsson? Met name de bezettingsgraad per bevolkingsgroep is amusant. Wel eens opsporing verzocht gekeken Nilsson, ook geinig. Je lult tegen de feiten in, net als het kabinet.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Nilsson

    Ik lul vooral tegen jouw in en dat zal ik ook blijven doen.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Broodpoot

    Ja, zonder onderbouwende argumenten. Dat kan ook nauwelijks omdat tegen feiten in lullen een doodlopende steeg is. Jij zou prima cde rechterhand van Balkenellende vast kunnen houden. Veel praten en desondanks toch niets zeggen. Ik steek mijn kop niet in het zand en constateer dat een klein deel van “onze” bevolking voor relatief erg veel problemen zorgen en ons bakken met geld kosten. Maar jij vind het blijkbaar allemaal prima, dat jouw zuur verdiende centen in overbodige en onzinnige dingen wordt gestopt. 9 van de tien moslims is een bitch zonder karakter en dat uitschot maakt dan ook nog de blits met hun zwakte!

      /   Beantwoorden  / 
  9. Nilsson

    Wat kost een uurtje met jou eigenlijk, Broodpoot??

      /   Beantwoorden  / 
  10. Nilsson

    Over onderbouwing van argumenten kunnen we nog een hele boom opzetten. Waarschijnlijk zullen we het daar nooit over eens worden en dat lijkt me een doodlopende weg.

    Ik ontken niet dat een relatief klein deel van de bevolking voor veel problemen zorgt. Dit is overigens altijd zo geweest en zal altijd zo blijven, van welke gezindte deze groep ook zal zijn. Dat wordt ook wel de pareto regel genoemd. Er is altijd wel een etiket te vinden waaronder je de ander kunt stoppen. Er is ook altijd wel een negatief etiket te vinden voor welke groep dan ook. Bijvoorbeeld: vorig jaar was de meeste criminele provincie van Nederland Limburg. Waarom verbaast me dat niet, is dat niet de provincie van Geert Wilders en veel van zijn kiezers, zijn dan alle PVV stemmers crimineel en moet dan dus de PVV worden verboden? Natuurlijk niet maar dit is wel jou manier van redeneren.

    De feiten die jij noemt zijn echter simpelweg niet de feiten en de voorgestelde oplossing stelt niets voor en is onhaalbaar en sust alleen je eigen geweten.

    Mijn geld is overigens niet zuur verdiend en ik stop het graag in andere zaken dan jij. Ik ga je niet precies vertellen wat ik verdien maar ga er maar van uit dat in de belastingcenten die voor dit soort zaken wordt gebruikt een meer dan gemiddeld gedeelte van mij zit.

    Dat ik dat geld wil uitgeven aan dit soort zaken heet democratie en een groot deel van Nederland is dat gezien de verhoudingen met me eens.

    Blijf je lekker verzetten tegen de juiste en haalbare oplossingen. Ik vraag me af wie er hier dan de kop in het zand steekt. Dan mag jij er nog tot in lengte van dagen over praten. Hard roepen, overschreeuw de boel lekker, hoe harder hoe beter is dan blijkbaar het devies. Het lost niets op. Het maakt de problemen alleen maat groter, maar jou frustratie is in ieder geval een kleine periode iets verminderd.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Nilsson

    Degene die twee reacties hierboven die vraag aan Broodpoot stelt wil die dat de volgende keer onder zijn eigen naam doen. Dat houdt de discussie op zijn minst, voor zover mogelijk in dit geval, een beetje zuiver.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Lars van der Werf

    @ alle reageerders: Het is zeer zeker niet de bedoeling dat bezoekers discussie onder blogberichten vervuilen met reacties onder andermans naam. Ik doel op de opmerking van Nilsson over ‘zijn’ reactie richting Broodpoot. Aangenomen (natuurlijk) dat Nilsson werkelijk de reactie niet plaatste, en dat kan ik met vrij veel zekerheid zeggen aangezien de reacties afkomstig zijn van andere IP-adressen. Vreemd genoeg is de zogenaamde Nilsson reactie afkomstig van hetzelfde IP-adres als van Broodpoot (wat een rare nickname blijft, maar dat terzijde). Helaas.

    Daarnaast wil ik graag opmerken dat de reactie niet eens ‘leuk’ of ‘goed gevonden’ was, sterker nog -het zal aan mij liggen- ik begrijp de hele grap niet. Als u het nu toch nodig vindt zich voor te doen als iemand anders om de discussie te verpesten, doe het dan ten minste nog met klasse. Maar goed, ook dat terzijde.

    Als laatst wil ik ook oproepen tot een grotere feitenkennis. Broodpoot, u grijpt dingen aan die werkelijk kant noch wal raken en dus geen ‘feiten’ te noemen zijn. Als u er niets van weet, houdt u dan ook verre van dergelijke discussies, of probeer in ieder geval uw kennis op te krikken om er alsnog inhoudelijk goed over te kunnen praten. Het is namelijk spijtig dat het nu vooral bij heel hard roepen, napraten en beledigen blijft. Daar komt niemand verder mee. Ik wil graag zeggen dat dit geen negatief commentaar is, slechts een opmerking van mijn kant. Ik zie liever sterk inhoudelijke discussie dan napraterij van Wilders-oneliners, want dat kunnen we allemaal. Varieer eens en verzin zelf ook eens wat.

      /   Beantwoorden  / 
  13. m. van loon

    er zijn mensen die denken dat ze alles beter weten.de vlamingen hebben volgens sommige het vermogen om het slechte van andere en het goede van zichzelf te zien. prima.ze zijn toch beleefd dat kan van iedereen niet gezegt worden.als het bootje vertrekt gaat u dan ook mee ja toch

      /   Beantwoorden  / 
  14. Remco

    Sorry man, ik wilde slechts Nillson weer uit de tent lokken.

    Dat Nederland vol is, hoef ik hopelijk niemand te vertellen. Hoewel, blijkijkers genoeg die zelfs dat niet onder ogen willen zien. Het is te druk! Nu valt waarschijnlijk de helft van bovenstaanden af. Noord Afrikaan is krantentaal voor Marokaan. Heeft de buitenlander of de allochtoon het gedaan? Ook nog proberen te verdoezelen, waarom? Mag ik niet weten wie deze maatschappij aan het zieken zijn? Juist, allochtonen en criminelen. Daar dient het speerpunt dan ook naar te wijzen. Aanpakken die gasten! En het argument dat dat altijd al was, zo is en altijd zo zal blijven vind ik veel te mager en vrijblijvend. Ik had ooit een magere vriendin die bovendien veel te vrijblijvend was. Niet tof, maar dat terzijde. Nee, als je alle problemen bij elkaar optelt en voor mijn part door drie deelt, dan zijn we met pasen 2044 nog niet klaar. Daar hebben we dus geen tijd voor.

      /   Beantwoorden  / 
  15. Nilsson

    @Lars, prima je stellingname over de zuiverheid van dit blog. Moet ik nu uit bovenstaande reactie afleiden dat Remco, Broodpoot en mijn kortstondige ghostwriter een en dezelfde persoon zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  16. Remco

    @Nilsson, dat mag jij beslist aannemen grote vriend. Mijn excuses nogmaals, wilde je uit de tent lokken.
    Maar goed, volgens jou zijn de feiten die ik opsom, simpelweg niet de feiten. Kortom, een programma als opsporing verzocht zit op niveau fabeltjeskrant. Bovendien ben ik blind en heb het allemaal verkeerd gezien in onze hotels. Jullie noemen het geloof ik gevangenissen. Ik breng vanmiddag maar eens een bezoek aan de opticiën dan.
    Mag je me ook vertellen welke one-liner van Wilders ik heb gekopiëerd. Ik bedoel, wil je one-liners fijn, dan moet je met lijn 1 bij mij zijn. Ik drop je als een duck-out en zet jou aan de zijlijn. Voor mijn gein, ik kan je vriend of je vijand zijn. Lees tussen de regels en zie mij maar als de zijkantlijn. Die al jouw regels doorkruist, als kruisvaarder op je kutboot!

      /   Beantwoorden  / 
  17. Remco

    En die opmerking van jou dat gezien de politieke verhoudingen een groot deel het met je eens is, had ik al gezegt met de opmerking dat er van jou soort helaas teveel zijn. Weet dus niet waarom jij hetzelfde zegt maar dan in een ander jasje. Waarschijnlijk om maar iets te zeggen te hebben. Dus op die manier kun je wel een hele lap tekst op dit blog gooien met zogenaamde tegenargumenten, maar het bovengenoemde heeft6 erg weinig toevoegende waarde. Beetje stijl Balkenende zou ik zeggen.

      /   Beantwoorden  / 
  18. Nilsson

    Ach Remco ik zal jouw stijl maar nergens mee vergelijken. Je bent door je meerdere reacties met verschillende namen de vergelijking in zich. Meerdere namen gebruiken om overtuigend over te komen. Blijkbaar geloof je jezelf niet en moet je je opsplitsen in meerdere persoonlijkheden om tegen jezelf te zeggen dat er zovelen zijn die het met je eens zijn.

    Heerlijk moet dat zijn dat met zijn allen communiceren in een. Je hebt elkaar door je handelswijze in een keer ongeloofwaardig gemaakt. Je bent hierdoor niet alleen ongeloofwaardig maar tegelijkertijd volstrekt onbetrouwbaar. Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in.

    Overigens heb ik het nergens over one-liners gehad, dat was Lars die dat schreef. Blijkbaar kun je je eigen gedrag niet meer van dat van anderen onderscheiden. Een opticien is volstrekt onvoldoende als ik jullie was zou ik een andere specialist bezoeken.

      /   Beantwoorden  / 
  19. Remco

    Beetje slap van je om dat weer aan te halen. Die valse naam. Dat was eenmalig en alleen bedoeld om je uit de tent te lokken. Blijkbaar zou jij er vervolgens een heel boek over kunnen schrijven. Maar goed, we dwalen af. Even een mop om de sfeer er weer in te krijgen, je gaat schuddebuiken hoor, komt ie: 1 moslim in Nederland is een bezienswaardigheid. 1 Miljoen moslims in Nederland is een sociale ramp.

    Nou, hij is goed he. Kom maar met je kritiek.

      /   Beantwoorden  / 
  20. Nilsson

    Erg goed ik lig in een deuk. Wat zijn jullie origineel. Zulk een mooie one-liner heb ik nog nooit gehoord. Pas op straks steken jullie jullie idool nog naar de kroon.

      /   Beantwoorden  / 
  21. Remco

    Hahahahawhoeha, nee man, die van jouw is geinig, oh help krijg buikpuin van het lachen, mensen help, whoehaha. Jij bent zooo grappig, foei

      /   Beantwoorden  / 
  22. Nilsson

    Welk gedeelte van jouw onbetrouwbare samenkomst krijgt buikpijn. Die buikpijn komt vast van al die opgekropte zo nu en dan als een vulkaan opspuitende onderbuikgevoelens.

    Die meervoudige naam was niet om me uit de tent te lokken, dat was namelijk helemaal niet nodig, dat was om op een onbetrouwbare manier de discussie te winnen. Om de andere blog gebruikers het idee te geven dat ik jouw op een onzuivere manier weerwoord gaf. Om te kunnen zeggen dat ik geen argumenten gebruikte, terwijl het notabene je eigen inhoudsloze gebrabbel was.

    Je kunt op geen enkele wijze, precies als je idolen, op een objectieve manier de discussie aangaan. “If you can’t stand the heat stay out of the kitchen”.

      /   Beantwoorden  / 
  23. Remco

    Leuk stukje tekst hoor, maar net als een story-journalist sla je wederom de plank volledig mis. Als je goed kijkt naar de tijdstippen van de berichten, kun je zien dat op het moment dat ik het erop zette, jij net bezig was om een heel boekwerkbericht erop te zetten. En ik ben niet degene die met bullshit aankomt, dat ben jij. Ik som wat feiten op waarna jij slechts zegt:de feiten die jij opsomt, zijn simpelweg niet de feiten. Ten eerste mag je dat dan wel even onderbouwen en erbij zetten wat dan volgens jou de feiten zijn en uit welk sprookjesboek je dat hebt. Als ik zeg dat onze gevangenissen voor het grootste gedeelte volzitten met buitenlands uitschot, ontken jij dat dus. Samen een x in een gevangenis kijken dan meneer Nilsson? Dat ga jij niet met mij doen want je legt het af. Ik kom veelvuldig bij gevangenissen en mijn ogen doen prima werk. Tis buitenlands tuig wat er zit! Of waren het misschien de pieten van de Sint? En opsporing verzocht heb jij zeker nog nooit gezien want het is van de zotte wat die noord Afrikanen(wie zijn dat toch?) allemaal flikken. Ongeveer 7 van de 10 zaken betreft 1 van die minderwaardige schepsels. 70% van de zaken gepleegd door een groep “mensen” die maar (is al teveel) van onze bevolking vertegenwoordigen. Kan gewoonweg niet door de beugel. Dan breekt er toch een moment aan dat je alles maar over 1 kam moet scheren want dit is ons land en dat gaat een groepje gare woestijnknechten niet verpesten. Als moslims onze samenleving niet dulden dan is de vraag wat zij hier komen doen. Zou toch gek zijn als ik bij jou zou logeren en ik ga jou de les lezen over hoe en wat in jouw eigen huis. Het moet niet gekker worden met die dwaze homohaters. Vrouwen onderdrukken…bah, die gasters zouden zelf uitgedrukt moeten worden als een dikke puist. Ik maak de spiegel daarna wel schoon. Het is een verwerpelijke cultuur die geweerd moet worden. Geiteneukers!

      /   Beantwoorden  / 
  24. Remco

    die maar 10% van onze bevolking vertegenwoordigen.

    …aanvulling op bovenstaand, feiten betreffend stukje tekst.

      /   Beantwoorden  / 
  25. Nilsson

    Je bent te onverbeterlijk rascistisch om nog meer woorden aan vuil te maken. Groetjes.

      /   Beantwoorden  / 
  26. Remco

    Begrepen. De mazzel.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.