Verdonk politicus van het jaar

Rita tovenaar. Rita Verdonk, de viriele dame die zich afscheidde van de VVD en vervolgens TON (Trots op Nederland) oprichtte, is door EénVandaag publiek vewrkozen tot 'Politicus van het jaar'. EénVandaag schrijft de verkiezing van politicus van het jaar elk jaar uit. Rita kreeg 18%van de stemmen ging daarmee net aan Geert Wilders voorbij die 9,9% van de stemmen kreeg. Onze premier Balkenende eindigde met 9,2% op de derde plaats. Geen verwonderlijke uitslag. Het was uiteraard met alle gemak te voorspellen dat Rita Verdonk en Geert Wilders in de hogere regionen zouden eindigen. Waarschijnlijk hebben verschillende lobby-acties daartoe bijgedragen. Een farce.  

Lees ook:Verdonk gaat trots in een ‘beweging’ verder achter Fortuynisme aan
Lees ook:En de meest gegooglede politicus is….
Lees ook:De Schoen 2008: Geert loopt uit op Rita
Lees ook:Terugblik op 2006: de meest spraakmakende politicus
Lees ook:Ter Horst wil weten wat Verdonk en Wilders uitgeven

2 reacties op “Verdonk politicus van het jaar

  1. Truus Baaij

    De volksstem sprak, ook voor 2007 is vrouwe Verdonk sacrosanct. Of mevrouw louter en alleen als politica is beoordeeld? Vermoed zo dat de machtsstrijd Rutte – Verdonk meespeelt. Tijdens de uitzending van Ëén Vandaag merkte Henk Kamp, dat Rita in gebreke bleef, door niet de tweede viool te willen spelen. Desgevraagd stelt de Y.O.M.-voorvrouw dat het VVD-congres een grote fout heeft gemaakt door haar weg te zenden. Onvermijdelijk volgens Kamp.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Harry

    lobby-acties? Bij de NOS ja! Daar was het door GeenStijl.nl gekraakt of in ieder geval door christelijke lobby-groepen. Bij Een Vandaag hebben ze het met hun eigen panel gedaan, daar zit geen lobby bij.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.