IND: ‘Iraniërs ongewenst op TU vanwege nucleaire kennis’

Nucleair gevaarDe SP schrijft vandaag op de website iets wat mij volledig onbekend was en toch aan het licht moet komen. Het blijkt zo te zijn dat technische universiteiten in Nederland van de Immigratie- en Naturalisatie Dienst (IND) Iraniërs niet langer op hun faculteiten mogen toelaten omdat dezen dan wellicht in aanraking komen met nucleaire technologische kennis. Eerlijk gezegd is het één van de meest merkwaardige berichten die ik dit jaar heb gelezen op het bericht over de aankondiging van de zangcarrière van Hilbrand Nawijn na.Het is dan ook goed dat SP Kamerleden Harry van Bommel en Renske Leijten hier bezwaar tegen maken. Zoals op de SP site te lezen valt, er lijkt geen enkele juridische basis voor deze maatregel en het valt te betwijfelen of dit ook werkerlijk enige invloed heeft op het tegengaan van de verspreiding van nucleaire kennis.

Lees ook:KamerBabe: Renske Leijten (SP)
Lees ook:‘Dirty Harry’ krijgt steun uit alle hoeken
Lees ook:Harry ‘Intifada, Intifada!’ van Bommel is de lul
Lees ook:Heeft Hilbrand Nawijn de X-factor?
Lees ook:Nawijn heeft de X-factor

2 reacties op “IND: ‘Iraniërs ongewenst op TU vanwege nucleaire kennis’

  1. Tim

    Eens met de SP en Lars, maar ik word wel een beetje verdrietig van alle fouten die tegen het voltooid deelwoord worden gemaakt (“gezegt” is geen correct Nederlands) in zoveel berichten de laatste tijd

      /   Beantwoorden  / 
  2. Johan

    Tja zeker geleerd van het naive Lubbers gedoe met Khan ? Urenco en het Kern-wapen arsenaal van Pakistan. Dat Arsenaal dreigt nu ook in handen te vallen van de radicalos, nogal een nachtmerrie voor het westen/israel… Als je een Iranier wilt toelaten dan zal hij 3 dubbel gescreent moeten worden en wellicht beter niet toegelaten. Harry van Bommel kan zich beter bezig houden met de problemen van het volk dat hij vertegenwoordigt, denk ik.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.