Hiep-hiep-hoera-stemming op de BosBlog

Lachen met WouterKonden we eerder naar de BosCast luisteren en onze minister van Financiën dichtbij volgen in zijn verkiezingsrace tegen Balkenende, zo kunnen we ook nog lezen wat er allemaal in het socialistenhoofd van Roie Wouter omgaat in zijn blogberichten op de PvdA BosBlog. Gisteren schreef Wouter over onze economie en zijn eigen begrotingsbeleid en hij wordt nu al toegejuicht door zijn achterban om zijn 'duidelijkheid', zijn 'Bosbuffer' en zijn 'prima verhaal'. Met de bemoedigende woorden "Daar zijn we weer" de excellentie zijn verhaal en hij jubelt rustig verder. Een alleraardigst betoog. Zeer begrijpelijk opgeschreven en misschien nog wel heel erg waar ook (en dat is niet sarcastisch). Alsof hij met zijn moeder zit te praten (dat wel). Hieronder even de mooiste citaten van zijn speechschrijver…eh sorry, Wouter zelf.

"Mark Rutte roept dat er een recessie in aantocht is en dat de belastingen verlaagd moeten worden. Nu vindt de VVD altijd dat de belastingen verlaagd moeten worden dus het is vooral een opportunistisch gelegenheidsargument."

"Volgens Gerrit Zalm, en volgens mij, zal ook de Nederlandse economie een tikkie krijgen maar is er van een recessie bij lange na geen sprake."

En natuurlijk gaan we iets merken van wat er in de Verenigde Staten is gebeurd. Er is onrust op de beurzen, er is wantrouwen in het financiële systeem en het is nog lang niet over. Dat blijft niet zonder gevolgen, ook voor ons. (…)Maar we kunnen tegen een stootje."

"Soms is de werkelijkheid wat saaier dan menigeen wil weten en zijn de tegenstellingen die men zo graag wil zien er niet."

"Kom op Mark, lees het verzameld werk van Gerrit er nog eens op na!"

Lees ook:Gerrit Zalm is de baas
Lees ook:POLLuitslag Wouter Bos is onbetrouwbaar
Lees ook:Bos sluit bonusakkoord
Lees ook:Wij houden van Bos en Balkenende
Lees ook:Formatie: wordt Bos opvolger van Zalm?

2 reacties op “Hiep-hiep-hoera-stemming op de BosBlog

  1. Truus Baaij

    Natuurlijk kan de financiënminister de VVD-fractievoorzitter weglachen. Wat echter als, Mark-my-words-inzicht correct blijkt te zijn?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ed

    Wie is er tegenwoordig nog zichzelf ?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.