Rita Verdonk doet ´t met Kay op z´n Hillary

//www.joscollignon.nl 

En daar stond ze dan. De grote Roergangster. Twee krukken, gekleurd in dezelfde tint als haar schoudergevulde jasje, ondersteunde haar vege lijf. De vrouw die al weken geen tekst had om aan journalisten te melden, had nu eindelijk iets te zeggen, daar in de Passengers Terminal in de Hoofdstad.

Om haar heel veel studenten (het zooitje zat niet vol, kaarten werden uitgedeeld rond de universiteit), rijke lui uit het bedrijfsleven en gekken die er vele euro's voor over hadden om Rita te zien staan. En laten we ´m vooral niet vergeten, De man die dit allemaal bedacht heeft, Kay van der Linden. Het is al vele malen gezegt; het oogde Amerikaans.

Op z'n Hillary, zal ik maar zeggen. De uitspraken die Rita echter deed, leken meer op die van de NSB. Maar goed. we zullen zien hoe ver ze gaat komen. Voorlopig wordt Rita geen première, ze staat op 15 zetels in de laatste peilingen. 

Lees ook:De Week Van… ‘IJzeren’ Rita Verdonk
Lees ook:Kay vetrekt met staart tussen de benen bij Rita
Lees ook:Rita’s TON nog maar op elf zetels
Lees ook:D66 doceert geschiedenis
Lees ook:Terugblik op 2006: de grootste rellen

5 reacties op “Rita Verdonk doet ´t met Kay op z´n Hillary

  1. Truus Baaij

    Beweert de toenmalig minister, qua vanzelfsprekende dominantie Nederlandse cultuur en integratie, feitenlijk iets anders dan de huidige TON-voorvrouw?

      /   Beantwoorden  / 
  2. d.jong

    hoe dom kan deze vrouw zijn/is deze vrouw. het dramatische is dat er vele, vele mensen achter haar aanlopen.mensen a.u.b. blijf zelf denken en ga niet in op holle frasen.
    ook zonder rita kun je trots zijn op nederland. in de kamer zijn er hardwerkende mensen, waarvan je ziet en hoort, die hebben hart voor hun werk en blazen niet zo hoog van de toren, dat kan ook niet als je zo moet werken om te zorgen dat de dingen gedaan moeten worden.rita ga iets anders leuks doen, wat mij betreft laat je je niet van je slimste kant zien.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.