Rita’s TON nog maar op elf zetels

Trots op NederlandIk had gelijk toen ik op 27 april van dit jaar tikte dat de (toen nog) 23 zetels voor TON (Trots op Nederland) van Rita Verdonk in de peilingen een tijdelijke gekte waren. Daarna zag ik het ook nog op 11 mei van dit jaar toen ze op 26 stond. Rita Verdonk staat nu namelijk nog maar op 11 zetels. Een flinke kentering ook nog ten op zichte van vorige week, toen ze nog 14 zetels had. Het is jammer dat Rita niet wat sneller met haar werkelijke standpunten naar voren komt. Want zo'n slechte politica is ze niet. Daarnaast heeft ze Kay van der Linden achter zich. Max Westerman (oud VS-correspondent voor RTL) interviewde Kay voor zijn televisieprogramma bij de KRO. Kijkt u er hieronder naar. Want volgens spindoctor Kay is het 'nog niet eens begonnen'.

Rita Verdonk blijft natuurlijk een 'merk' zonder 'product'. Als ware Coca Cola geen Cola heeft. Jammer.  

Lees ook:VVD Partijbons Hans Wiegel niet mee met Rita Verdonk
Lees ook:Rita’s TON op 19 zetels in de barometer
Lees ook:Kay vetrekt met staart tussen de benen bij Rita
Lees ook:Verdonks Trots op Nederland (TON) goed voor 15 zetels
Lees ook:Verdonk snoept zetels bij Jan’s SP

7 reacties op “Rita’s TON nog maar op elf zetels

  1. Nilsson

    Kun je dat ook onderbouwen Lars dat Rita niet zo’n slecht politica is. Waaraan moeten politici voldoen en wanneer ben je niet zo’n slecht politica. Als je maar een echt punt weet te brengen bij de algemene beschouwingen en als je dat zo eenzijdig doet als Rita is dat waaruit blijkt dat zij niet zo’n slecht politica is?. Of is het omdat ze meer bij recepties en modeshows aanwezig is dan in de tweede kamer dat ze niet zo’n slecht politica is? Laat Rita Verdonk eerst maar eens stevig reflecteren en zichzelf de vraag stellen waar de Nederlandse belastingbetaler haar eigenlijk voor betaald? Ik moet zeggen ze heeft veel bereikt in de tijd dat ze in verschillende hoedanigheden in de tweede kamer acteerde, namenlijk nul komma nul. Hoezo niet zo’n slecht politicus?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Nilsson

    Was er niet een tijdje geleden een actie van Rita om paperclips en elastiekjes los te krijgen van het volk. Die elastiekjes gebruikt ze dan voor het op elkaar binden van al die bankbiljetten (die er nu blijkbaar rijkelijk zijn of moet ik zeggen waren) en de paperclips om uit te stralen hoe zielig ze wel niet is; dat ze moet zeuren om steun voor haar beweging. Waar ken ik dat rijtje donateurs ook al weer van? Een aantal komen vaker in dit soort dubieuze rijtjes voor.

      /   Beantwoorden  / 
  3. bertje

    de donateurs van Trots op Nederland Rita Verdonk. zijn niet de domste elite van nederland,en zeker niet de wanhopigste mensen in nederland. zo’n slechte politica zal ze niet zijn.of toch,ik snap niet helemaal waarom mensen die vermogend zijn rita steunen en waarom.wat weten zij wat wij niet weten.Het is jammer dat Rita niet wat sneller met haar werkelijke standpunten naar voren komt.en over die niet bestaande standpunten,een totaal verwierf van zo’n zeven ton aan giften.tja een beetje duister is dit wel,als je nuchter denk.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Nilsson

    Die donateurs van Rita zijn niet de domste, ze zijn soms zelfs erg slimme mensen. Dat zegt niets over de integriteit van die donateurs. Rita kan er natuurlijk niet veel aan doen wie haar met een donatie steunen. Wat ze wel kan doen is niet elke donatie als een egostrelende actie zien maar zich eens goed afvragen of die donatie wel zo integer bedoeld is. Het komt nu in de openbaarheid en dan blijkt dat Rita een aantal donateurs (Thunissen, Zegwaard, Mens) heeft die al meermalen oude wijn in nieuwe zakken hebben gesteund: Leefbaar Nederland, LPF, TON.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Jan

    EIGEN SCHULD DIKKE BULT!!!
    HAD JE MAAR NIET 1000000000000000DEN BUITENLANDERS TERUG MOETEN STUREN!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  6. Nilsson

    Rita heeft nauwelijks iets teruggestuurd. Ze heeft er op haar Rotterdams alleen maar over ge…… maar geen daden? Niet recht door zee maar direct kopje onder.

    Ze heeft geen beleid gemaakt, maar slechts uitgevoerd. En dat op een dusdanige manier dat er geen biet van terecht is gekomen. De meest overschatte politicus van Nederland.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Truus Baaij

    Kortom, de ToN gaat net zolang recht door zee tot zij in duigen valt

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.