Mobieltje Mark Rutte gestolen (én weer terecht)

Mark Rutte, hier al zonder telefoon.Aardig lachwekkend nieuws, vergaard via Hyves (een mooi iets, dat Hyves): Mark Rutte is zijn mobieltje kwijtgeraakt op Dance Valley, een Dance festival in Spaarnwoude. Zou hij per ongeluk een gek pilletje geslikt hebben en zich een beetje verloren hebben in de beat? Onze Mark meldt het onheil in elk geval in het volgende verwarde blogberichtje op zijn Hyve…

"Even een kort berichtje om vervelende situaties te voorkomen. Vandaag naar Dance Valley geweest. Leuk, maar minder goed nieuws is dat mijn mobiele telefoon is gestolen (en daar ben ik best verslaafd aan..). Ik merk dat vanuit dat mobieltje vervelende berichten zijn rondgestuurd. Excuses voor wie dat aangaat."

Bezoek de Hyve van Mark Rutte en stem hem richting de top. Want een dansende VVD-leider met een pilletje op zonder telefoon: Dat is onze leider!

UPDATE

Ht mobieltje van de VVD-leider is weer terecht. Een vriend van Radio 538-presentator Michiel Romijn had het apparaat gevonden. Rutte realiseert zich nu pas wat diefstal van een telefoon kan betekenen (in de Volkskrant): 'Er zitten allerlei nummers in waarvan ik graag heb dat ze vertrouwelijk blijven. Ik wist ook niet dat je het adressenboek kon beveiligen, maar dat ga ik nu in ieder geval doen.'

Lees ook:Uit de Ouwe Doos… Wouter Bos over Hyves
Lees ook:Rutte onze man
Lees ook:Weer splitsing binnen VVD
Lees ook:Rutte: Balkenende verdwaalt in eigen spaghetti
Lees ook:Rutte slaat Verdonk en Wilders

17 reacties op “Mobieltje Mark Rutte gestolen (én weer terecht)

  1. Tim

    Waarom zou een staatsman zeggen dat hij een verslaving heeft? Hij toont daarmee zwakte. Eén van de vele redenen om -geen- VVD te stemmen..

    Daarbij heeft hij een erg onderontwikkelde smaak qua muziek.. Dance valley bezoeken? Verwacht wel wat meer klasse bij een staatslied..

    Overigens vind ik de reactie van ene ‘Jeroen’ op zijn Hyves wel leuk, die kerel probeert ‘m een nieuwe mobiele telefoon aan te smeren.. Een echte VVD’er, haha..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Joris

    Als die man nou naar dancevalley wil, laat ‘m dat toch. Het getuigt van ballen dat hij niet een show probeert op te houden?

    Bovendien, zo weet de politiek eens hoe het op dancevalley eraantoe gaat in plaats van vooroordelen te hebben.

    En waarom zou je op dancevalley nou automatisch pillen moeten slikken…

    Die reactie van Tim getuigt weer eens van het typische nederlandse kortzichtige en zeiken om het zeiken. Kom toch een keer uit je hokje vandaan.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Padde

    Joh Tim, wake up. En lighten up. Voor mij een te middeleeuwse opvatting over verslavingen. Ik reageer nooit op dit soort berichten maar nu moet ik wel. Ben benieuwd wat jouw verslaving is: proberen Rutten af te zeiken :-) ?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Tim

    “Ik reageer nooit op dit soort berichten maar nu moet ik wel”

    Vervelend, je zelf tweemaal tegenspreken in dezelfde zin.

    De rest van jouw bericht zal ik maar gewoon weg doen als “Waardeloos gebrabbel”. “Ik moet wel” (Haha)

    VVD stemmen is net zoiets als een moordenaar een schuld gevoel aan praten.. Over een jaartje of 10 hebben ze eindelijk door dat ze fout zaten maar soms blijven ze hun hele leven lang het hardnekkig ontkennen..

    Overigens is mijn reactie alles behalve ‘typisch Nederlands’. Als mijn reactie typisch Nederlands was, dan hadden we een stuk betere staatsmannen tot onze beschikking…

      /   Beantwoorden  / 
  5. bertje

    ja staatsman tim,dat lijk me wel wat.ben niet meer bang voor de toekomst.minister tim komt er aan.maar is nog een jaar of vijf naar school timmie..vooral de reactie’s van timmie,zijn ge tim d een echte diplomaat in ons midden.trouwens ik snap ook niet wat hier aardig lachwekkend nieuws aan is,…rutte bij Dance Valley.zijn mobieltje is niet kwijtgeraakt,zal wel gejat zijn,zoals alle mobieltjes gejat worden door….zijn we niet gewoon levensmoe aan het worden als dit al als lachwekkend wordt gezien.

      /   Beantwoorden  / 
  6. joke

    volgens mij valt mark wel op iemand.
    ik heb t gezien,hoe ie naar r keek.ergens
    op een gala.maar ik kan t mis hebben.maar ik denk dat mark daar niks aan doet.hem kennende.laat hij haar gewoon gaan,want hij danste daar gewoon met de andere meiden.loser.

    en over dat verliezen van dat mobieltje,domme actie.kan inderdaad wel gebeuren,maar als ik hem geweest was,zou ik er niet zo lacherig om gedaan hebben bij radio 538.en wat ik nog erger vond,hij liet zijn mobieltje gewoon ophalen door een woordvoerder.dan denk ik ga m zelf halen met een grote bos bloemen.

    maar ja ach,ik ben geen vvd-er

      /   Beantwoorden  / 
  7. Joris

    Net als Padde jeukte ook mijn vingers bij het lezen van Tim zijn reactie. Maar het is gewoon een typisch nederlandse kankeraar. Of heb je zelf wat gedaan om de politiek te verbeteren?

      /   Beantwoorden  / 
  8. joke

    hij moet nog wel veel leren,ik hoop dat ie dat ie die vrouw nog tegenkomt,hij moet eens loskomen.het blijft een beetje een stijfkop.

    maar ze zeggen dat ie homo is?alleen omdat ie nog vrijgezel is en nog niet de ware heeft gevonden?.ik ben ook vrijgezel,en dan ben ik toch ook niet lesbisch.wat een gezeur allemaal.

    ik vind t wel jammer,dat ie naar dance valley is gegaan,want dat vindt ik niks voor rutte,maar ik kan me vergissen.ik vind m meer iets voor jazz,maar gewoon met vrienden gaan kon ook.

      /   Beantwoorden  / 
  9. berber

    echte smaak heeft ie niet echt,jammer,had dit niet achter m gezocht.dat zegt al genoeg,dat ik niet meer op de vvd zal gaan stemmen.en hoe t ook allemaal gebeurt is.

      /   Beantwoorden  / 
  10. hans

    ik hoop niet dat dit zijn echte vriendin is waar ie mee gegaan is.dan hoop ik op t verhaal van joke!!!.dan krijg ik meer respect voor m.

      /   Beantwoorden  / 
  11. klarien

    dan gaan de vvd peilingen zo omhoog!!!

      /   Beantwoorden  / 
  12. maarten

    mark kom op man,laat je ware ik zien?.zeg nou gewoon de waarheid?.

    de vvd gaat voor?.ik heb er geen tijd voor?
    laat me niet lachen.

    en waarschijnlijk heb je gewoon zelf die smsjes gestuurd,omdat je t even niet zag zitten?.

      /   Beantwoorden  / 
  13. Tim

    Joris,

    Hebben jullie zo een hekel aan je eigen volk dat je mij als gemiddelde Nederlander neerzet?

    Ik ben alles behalve de gemiddelde Nederlander en gelukkig maar, want kennelijk hebben jullie een nogal somber beeld van jullie buurman en buurvrouw..

    Daarbij ben ik wel politiek actief (Geweest). Maar genoeg over mij. Weinig inhoudelijke reactie, alles afzeiken wat anders is en denkt is natuurlijk een stuk makkelijker dan die hopeloze immorele puinhoop die jij tolerantie en diversiteit noemt verdedigen met woorden, he?

      /   Beantwoorden  / 
  14. anja

    mark kom op nou,doe er eens wat aan.ga je grote liefde achterna.

      /   Beantwoorden  / 
  15. kim

    mark heb je iemand wat uit te leggen?na deze domme actie?.niet zo slim, geloof ik.

      /   Beantwoorden  / 
  16. jan

    dance valley is helemaal niks.zo shit

      /   Beantwoorden  / 
    1. pPiet

      Hehe vieze ongewassen rock-nerdjes hier. Ben blij dat er politici met smaak zijn! Go Rutte!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.