Wat wil Balkenende?

 Balkenende
Inmiddels heeft iedereen zich over de formatie uitgesproken. De politieke partijen hebben hun voorkeur aangegeven, er wordt druk gespeculeerd. Één partij houdt zich afzijdig van het gegis, en dat is nu juist de hoofdrolspeler: het CDA.

 

Nu het heetste van de strijd weer wat is afgekoeld hebben Wouter Bos en Jan Marijnissen al heel sportief aangegeven dat zetoch best samen willen werken met de verkiezingswinnaar. Al moet deze natuurlijk wel water bij de wijn doen.

Maar de stilte rond Balkenende wordt irritant. Bos en Marijnissen weten niet waar ze aan toe zijn, en wij al helemaal niet. Je zou bijna denken dat ew voor een grote verrassing komen te staan op het moment dat Balkenende zijn mond opentrekt over de formatie. Zou hij in de achterkamertjes iets aan het bekokstoven zijn? 

Bos en Marijnissen zijn razend benieuwd wat Balkenende te melden heeft. Ze eisen nu duidelijkheid. Straks is al die vleierij voor de camera's voor niets geweest en stapt CDA ineens in een coalitie met VVD, ChristenUnie en GroepGeert. Ofzo iets. 

Bron: volkskrant 

Lees ook:Frits Wester stuurt een open sollicitatie
Lees ook:Wie wordt de politicus van het jaar?
Lees ook:Balkenende spreekt zich uit
Lees ook:Links kabinet een stap dichterbij
Lees ook:Bos wil biertje met Balkenende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.