Wordt Verdonk gedwongen tot generaal pardon?

De nieuwe PvdA-fractie is nog maar nauwelijks begonnenn, of ze probeert ondanks het verlies een verkiezingspunt te realiseren. In de nieuwe Tweede kamer is namelijk misschien een kleine minderheid te vinden voor het generaal pardon van de asielzoekers die nog onder de oude Vreemdelingenwet vallen. Volgens Bos zijn deze mensen allemaal prima geïntegreerd en horen zij thuis in ons land.

Vandaag komt de Tweede Kamer voor de eerste keer bijeen. Bos hoopt dan meteen een debat te kunnen houden en zijn eerste zegen in zijn zak te steken.

Blijkbaar heeft hij zichzelf weer hervonden na de verkiezingsnederlaag en is hij weer lekker aan de slag.

Voor Verdonk zou dat een grote tegenslag betekenen. Zij heeft vaak genoeg laten weten tegen het generaal pardon te zijn. Mocht ze nu door een kleine kamermeerderheid gedwongen worden om dit uit te voeren, dan zou zij kunnen besluiten (alsnog en eindelijk) af te treden.

Bron: telegraaf

Lees ook:Weer een brief van Verdonk
Lees ook:Meerderheid VVD-stemmers is voor Generaal Pardon
Lees ook:Wouter Bos krijgt zijn pardon
Lees ook:Balkenende spreekt zich uit
Lees ook:Generaal Pardon eindelijk rond

5 reacties op “Wordt Verdonk gedwongen tot generaal pardon?

  1. Freek

    Je schrijft “misschien een kleine minderheid te vinden”, maar bedoel je niet “kleine meerderheid”?

      /   Beantwoorden  / 
  2. jokjoki

    Verdonk “neemt” met het volk bang te maken.Dit land niet meer populair ondanks haar politiek.Ze wil nu vergiften allochtonen vanaf kindertijd. Met haat kan je niet zo veel.Klinkt wel goedje doel,maar je metode zijn onmenselijk.Je ben een monster.
    Hoogachtend: 1 van 26.000.

      /   Beantwoorden  / 
  3. sara hofman

    vwrdonk moet als de motie over het genaraal pardon uitvoeren als hij met de verwachte meerderheid wordt aangenomen. Als zij dit weigert, moet ze aftreden en ik zal daar zielsgelukkig mee zijn. Eindelijk verlost van dit harteloze, op eigen eer uitzijnde mens.

      /   Beantwoorden  / 
  4. crisps

    Ik hoop dat Verdonk op haar knieen gedwongen wordt! En het liefst zou ik haar jankend zien aftreden (het takkewijf).

      /   Beantwoorden  / 
  5. P.Rahder

    Rita is zo slecht nog niet. Ze is al helemaal geen takkewijf. Iets meer respect graag.Ik vind dat ze asielzoekers niet zo lang moeten laten wachten.2 jaar is een max.en dan erin of eruit. Maar dat beslist nog steeds de COA en de COA is zo links als de pest.Dus is links zelf de schuld van die ellende in de AZC’s en OC’s. Waarom mag je niet meer zeggen vol is vol. De hardwerkende Nederlander ( gekleurd of niet. Moslim of Jood ) moet dat maar ophoesten en wat haal je uiteindelijk binnen? Kansloze types waar je voor moet gaan zorgen. Heerlijk hoor om daar belasting voor te gaan betalen.Moet wel opgehoest worden.Mensen die al geen fluit doen raakt dat niet. Alleen de hardwerkende burger.Denk daar maar eens over na!!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.