CDA en PvdA absoluut niet nek-aan-nek

Eerder deze week vertelden de peilingen ons dat de verkiezingen van de Tweeede Kamer een nek-aan-nek race worden tussen CDA en PvdA. Als het aan onze allochtone landgenoten ligt is daar absoluut geen sprake van. Volgens een peiling die het stemgedrag van allochtonen onderzoekt, krijgt een linkse coalitie van deze bevolkingsgroep meer dan 60% van de stemmen.

PvdA krijgt maarliefst 45% van de stemmen. Goed nieuws voor de socialisten, want driekwart van deze groep zegt te zullen gaan stemmen.

Het CDA kan rekenen op 12%.

Zou deze groep dan ook Wouter Bos als premier willen?

Bron: RTL

Lees ook:Rutte ziet niets in ChristenUnie
Lees ook:Groep Pechtold
Lees ook:Bos werkt mee met derde keus
Lees ook:CDA mist nog 15 zetels
Lees ook:CDA, PvdA en CU weinig draagvlak

3 reacties op “CDA en PvdA absoluut niet nek-aan-nek

  1. Sukkels!

    80% van de gestemde allochtonen hebben tijdens de gemeenteraads verkiezingen op de PvdA gestemd. Dat de PvdA vaak de Partij voor de allochtonen wordt genoemd is ook niet voor niets.
    Waarom stemmen ze op de PvdA? Omdat ze dan veel meer geld krijgen voor op hun luie reet te zitten en een subsidie extra voor mohammed doet de PvdA ook niet moeilijk over.
    Het geld voor deze sponsering halen ze dan weer bij de autochtonen, lekker rechtvaardig.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ben

    Nee, Sukkels!

    Het verbaast je ongetwijfeld, maar de meeste allochtonen willen helemaal niet op hun ‘luie’ reet zitten en zich vervelen, maar gewoon werken. Maar jij bent duidelijk zo iemand die over een werkloze neger roept “Ze zitten hier voor onze uitkeringen” en over eentje die werkt “Ze pikken onze banen in.” Ik ben blij voor je dat je zo simpel in elkaar zit, want denken kost een hoop moeite.

    Enfin, waarom stemmen allochtonen zo massaal links? Dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat de rechtse partijen ook niets anders doen dan dit soort taal over hen te spuien. Veel Turkse ondernemers die eerst VVD stemden, zijn gillend naar de PvdA gerend. Dat hebben rechtse partijen echt aan zichzelf te wijten.

    Ik zou ook niet op een partij stemmen die de hele tijd mollige, blonde mannen met een zachte g zou stigmatiseren. Mogen die allochtonen ook een beetje uit eigenbelang stemmen? Dat doe jij hoogstwaarschijnlijk ook.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Noes

    Vervelend voor je dat denken zoveel moeite kost. Dat dat zo is, blijkt overigens wel uit je reactie. Allochtonen stemmen inderdaad PVDA uit eigenbelang. Het eigenbelang is dat ze door de PVDA, SP en Groenlinks nog meer moslims naar Nederland kunnen halen en de wens het westen over te nemen, gesubsidieerd door de Nederlanders kunnen realiseren. Maar geloof mij vooral niet…zoek op internet en zoek dan vooral naar gematigde islam sites, die dus gematigde info verstrekken. Haat voor het westen en de wens het westen te onderwerpen aan Allah, dat is de boodschap van de gematigde Islam. Met Islam is vrede wordt bedoeld….dat als de hele wereld moslim is geworden, er vrede zal zijn op aarde. Het is slechts een kwestie van tijd, maar over een paar jaar kan inderdaad de shariah worden ingevoerd, daar stemt dan namelijk 2/3 van de “nederlandse” bevolking voor.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.