Ook VVD wil sterkere rechtsstaat

Een paar weken geleden liet GroepGeert al weten dat hogere straffen een belangrijk programmapunt zijn voor zijn Partij voor de Vrijheid. Het ging hier niet alleen voor verkrachters en moordenaars, maar ook om dierenbeulen. De SP sloot zich aan bij dat laatste punt. De VVD neemt het nu op voor en andere kwetsbare groep in onze samenleving.

De ambtenaar.

De partij wil driemaal hogere straffen voor mensen die zich misdragen tegenover ambtenaren. Dit moet de wat fysieker ingestelde burger ervan weerhouden een ambtenaar te mishandelen. Er moet ook harder worden opgetreden tegen asociaal gedrag in het algemeen- daar zal het CDA zich wel in kunnen vinden.

Zogrenaamde ‘raddraaiers’ moeten sneller kunnen worden overgeplaatst naar ‘hyfterwoningen’ en sneller een straatverbod opgelegd kunnen krijgen. Moet ik me hier een Tokkie-achtige containerwoning bij voorstellen? Dan zullen er gouden tijden aanbreken voor SBS.

Verder moeten de burgerrechten van terreurverdachten worden opgeschort. Dat klinkt bijna Amerikaans. Naar het schijnt zijn er wat plaatsen vrij gekomen in een terreurgevangenis in een fijn warm land, misschien dat de VVD eens om de tafel wil gaan zitten met Fidel?

Bron: nieuws.nl

Lees ook:VVD wil papaver opkopen
Lees ook:Kandidaten binnen met stip
Lees ook:NulNL mengt zich in moordzaak
Lees ook:VVD maakt wet voor noodweer
Lees ook:Nijvere Donner: werk rustig door na 65

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.