NulNL mengt zich in moordzaak

Joost Eerdmans, van de partij die we deze week NulNL mogen noemen, heeft zich uitgesproken over de Deventer moordzaak. Deze tactiek heeft hij afgekeken van Hilbrand Nawijn, die het voogdijschap op de moord op Marianne Vaatstra op zich had genomen. Net als Maurice de Hond wil Eerdmans dat het graf geopend wordt om te zien of daar het mes van de klusjesman verstopt ligt.

"Alleen door het openen van het graf kan een einde komen aan mogelijk
jarenlange speculaties en complottheorieën over deze moordzaak", zegt Eerdmans, die zich eerder dit jaar als vrijwilliger een paar dagen nuttig maakte in een jeugdinrichting.

Maurice de Hond zet zich al jaren in voor de vrijlating van de man die tot twaalf jaar veroordeeld is in deze rechtszaak. Uiterlijk volgende week besluit de rechter of het graf geopend mag worden.

Eerdmans kan er volgens mij best van uitgaan dat de rechter de juiste beslissing neemt. Maar als iemand die steeds hamert op hogere straffen en een strenger justitieel systeem moet hij tijdens de verkiezingscampagne natuurlijk van zich laten horen. Jammer dat hij daarvoor een moordzaak uit de kast moet trekken.

Bron: nieuws

Lees ook:23 zetels voor TON is tijdelijke gekte
Lees ook:CDA loopt weer in op PvdA
Lees ook:Peiling: SP groter dan PvdA
Lees ook:Wilders tweede partij in laatste peiling De Hond
Lees ook:Eén NL maakt naam waar

3 reacties op “NulNL mengt zich in moordzaak

  1. k.donker

    Ik verdenk Dhr. Eerdmans ervan dat hij handelt uit eigen belang . Nu de verkiezingen in aantocht zijn wil deze mijnheer opvallen.
    Ook kamervragen heeft hij over dit onderwerp nooit gesteld.

      /   Beantwoorden  / 
  2. sjef siemons

    Ach, niets is een politicus vreemd en ik kan het weten want ik ben er ook een. Maar de nieuwe politiek, waarvoor ik de politiek ben in gegaan, lijkt ook weer grandioos te stranden. Pim dit en Pim dat Pim zus en Pim zo maar we doen het toch een beetje anders zeggen de zogenaamde opvolgers van hem. Een mooi pak en het dragen van zijn horloge zijn niet voldoende, het is nu vijf over twaalf ipv vijf voor twaalf.Helaas!!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Ben

    Ja, Sjef, hoe is het nou met Rotterdam Transparant? Leeft dat nog?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.