GroepGeerts tegelwijsheden

Gisteren viel overal te lezen dat GroepGeert na de ophef over dure beveiligingspoortjes gisteren zonder poortjes ergens een bijeenkomst hield. Moeten we hier nu met zijn allen over gaan vallen? Liever niet. Een kijkje nemen op zijn site is veel leuker.

Het programma liegt er niet om: alles moet anders worden in ons land. Natuurlijk zijn de hoofdstukjes ‘Terrorisme en criminaliteit‘ en ‘Integratie‘ de grootste. Verder moet Nederland uit de EU stappen als Turkije erin komt en moet er een tweede luchthaven in de Flevopolder of in zee komen -dat wordt een robbertje vechten met Gerrit!

Het leukste aan de site van GroepGeert zijn de tegeltjeswijsheden die steeds in beeld verschijnen. Met fijne one-liners doet Geert een jammerlijke poging de kiezer recht in het hart te raken.

Nog altijd probeert GroepGeert in te spelen op het gevoel dat de euro van ons allemaal kansloze armen heeft gemaakt. Liever een sterke gulden dan een zwakke euro moet dan ook de mensen trekken die nog steeds het brood in de supermarkt omrekenen naar de gulden. Is goed Geert, zet maar hoog in….

Groepgeert loert bovendien op VVD-stemmers die niet helemaal tevreden zijn met de weg die deze partij inslaat. Wie niet wil kiezen tussen links op rechts moet bij de VVD zijn is een gemakkelijke sneer naar zijn oude partij, die dus meer zegt over hemzelf dan over de VVD.

Geerts grenzeloze ambitie spreekt wel uit de tegelwijsheden Durven dromen en zo mogelijk maken wat in Den Haag onmogelijk wordt geacht en Wij moeten ons bevrijden van een cultuur van lage verwachtingen. Deze holle woorden missen werkelijk alle kracht en inhoud, en daarom vind ik het plaatsvervangend genant om ze te citeren.

Geert richt zich ook direct tot zijn doelgroep, de middenklasse, met het tegeltje Een gezonde middenklasse is voor een gezonde economie van levensbelang. En Geert durft te zeggen waar het op staat, en wat voorheen alleen Pim durfde zeggen: Remigratie wordt gestimuleerd. Nederland is vol.

Wat ook opvalt op de site is dat GroepGeert al maanden lang op zoek is naar een stagiair. Zou degene die zich hiervoor aanmeldt ook als-je-blieft de site onder handen willen nemen?!

Bron: GroepGeert

Lees ook:ChristenUnie ‘alternatief voor mensen met gevoel’
Lees ook:Partij voor de Vrijheid de lucht in!
Lees ook:Laatste peiling voorspelt massasprint
Lees ook:Groep Pechtold
Lees ook:Geert Wilders: ‘Our culture is better’

5 reacties op “GroepGeerts tegelwijsheden

  1. Ben

    Geert is gewoon te schraal om een fatsoenlijke webmaster in te huren. Hij verwacht dat iemand voor weinig geld zijn site komt opleuken, in de hoop dat dat goed is voor welk cv dan ook. Zo werkt het niet, vriend Wilders! Ik wil best wel jouw site verbeteren, maar dan wel tegen 45 euro per uur (NVJ-tarief voor startende freelancers). Ook blijf ik gewoon PvdA stemmen, natuurlijk.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Pieter

    Whatever happened to:”Kosten voor de kapper mag je van de belasting aftrekken.”??? Dat zou pas stemmen trekken!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jan Truijens

    Ik ben altijd al fan van Geert geweest. Dus kan ik ook veel van deze HAVO-man hebben. Ambities: prima, tegelwijsheden: goede start. Een onzindingetje over de gulden is niet erg. Maar: Nederland is NIET vol, zeker niet als we die 20 miljoen varkens definitief exporteren. Neem eens een kijkje in Drenthe: alleen maar schapen. Kijk eens in de polders: alleen maar maïs (voor de varkens). Kijk eens naar de Veluwe: alleen maar zwijnen en gelovigen. Alleen Limburg is vol. Maar da’s niet erg.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Michael

    Heeft ie z’n bakke(n?)baarden ook nog eens afgeschoren. Waarom wil die man visueel toch zo eng overkomen op tv? Kost hem stemmen. Toch?
    Kan ie beter een grote zwaai maken. Dat wordt hem na korte tijd wel vergeven.
    Op verzoek van zijn vriendin/vrouw/partner, bij voorbeeld. Hij hij die eigenlijk?
    Oh, sorry, dit is geen gossipblog…

      /   Beantwoorden  / 
  5. Melissa

    @ Micheal,

    Hij schijnt getrouwd te zijn -en een vrouw te hebben.

    Misschien denkt hij dat het er interessant uitziet. Het is in elk geval wel onderscheidend…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.