Het gonst rond Groep Gonny

De roodharige Amsterdamse die de Haagse zomer spannend houdt kan weer een rel achter haar naam schrijven. Vandaag blijkt namelijk dat ze niet één, maar twee keer een sociale woning voor een fijn prijsje heeft onderverhuurd. Helaas voor Gonny was de onderhuurder van flat nummer twee niemand minder dan de eindredactrice van het blad HP/De Tijd die, journalistiek onderlegd als ze is, het frauduleuze contract had bewaard.

Ook kon ze de betalingsbewijsjes van de huur laten zien. Dat was voor Gonny trouwens ook geen overbodige luxe geweest tijdens haar Mokum Mobielse periode. Die arme Gonny. Als het zo doorgaat is er niemand meer geinteresseerd in haar politieke standpunten, terwijl die toch zo de moeite waard zijn!

Eerder deze week werd ze geroemd omdat ze voor alle Nederlandse vrouwen opkwam en de levensbedreigende gevaren van haarverf aan het licht bracht. De harten van de Amsterdamse dames had ze al gestolen toen ze, tijdens de verbouwing van de Dam, een rijtje tegels had laten aanslepen om deze persoonlijk te testen met haar hoge hakken. Het winkelend publiek moet toch veilig de oversteek van Magna Plaza naar de Bijenkorf kunnen maken, om over de halsbrekende toeren die Máxima ieder jaar bij de dodenherdenking uithaalt nog maar te zwijgen. Gelukkig waakt Gonny over haar veiligheid. Dát is pas volksvertegenwoordiging. Go Gonny!

Want wat heeft de gewone burger eigenlijk te maken met het buitenland beleid van onze regering? En wat merken we nu helemaal van illegale dierenhandel; niets toch zeker? Gonny pakt punten aan die voelbaar zijn voor de Nederlandse burger, en daar hoeven we niet lacherig om te doen. Want wie het kleine niet eert….

Bron: elsevier, planet

Lees ook:Groep Gonny
Lees ook:Groep Gonny valt door de mand
Lees ook:GroepGonny spoort fraude op
Lees ook:Wachtgeld voor Gonny
Lees ook:Noten kraken met GroepGonny

2 reacties op “Het gonst rond Groep Gonny

  1. Marlou Scholtes

    Dit bericht verbaasd mij inderdaad niets. De vorige politieke partij van Gonny, Mokum Mobiel, heeft het vorig jaar aardig te verduren gehad met de ‘bonnetjesaffaire’ in Amsterdam. Het bleek dat er vele declaraties waren gedaan voor prive-zaken en daarnaast bleken ook een aantal bonnetjes zoek.
    Helaas voor Gonny was dus het onderhuurcontract niet zoek…..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Martijn Koster

    Gonny vindt het bestuurderspluche lekker zitten. Erg lekker zitten zelfs. Als one-issue partij was Mokum Mobiel wel een aardig initiatief, want wie had er geen hekel aan het gebrek aan parkeerplaatsen en de torenhoge parkeertarieven. Helaas is het parkeren een melkkoe voor de lokale overheid gebleken, dus Gonny was een roepende in de politieke woestijn.

    Wel zielig dat ze nu zo onder handen wordt genomen door GeenStijl.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.