Groep Geert wil airco

Stiekem moet ik altijd wel grinniken om Groep Geert. Nee, niet alleen om zijn kapsel. Af en toe is hij echt erg grappig. En nee, niet alleen zijn kapsel. Zo las ik daarnet op zijn website dat er direct airco’s geplaatst moeten worden in verpleeg- en verzorgingshuizen. Zijn kamervragen hierover waren zeer geestig.

Airco’s in verzorgingshuizen zijn geen slecht idee als je bedenkt dat er de afgelopen maand ouderen letterlijk zijn omgekomen door de hitte.

Groep Geert citeerde een hilarische uitspraak van de woordvoerder van de belangenvereniging van huisartsen. Die zei dat het in de hitte beter is om in een tbs-kliniek te zitten dan in een verzorgingshuis, want in de tbs-kliniek hebben ze tenminste airconditioning. Wilders noemt dit, toch wel terecht, de wereld op zijn kop.

Wat nog geestiger is, is dat de laatste kamervraag die hij over dit onderwerp stelt, als volgt luidt: "Wilt u deze vragen nog deze week beantwoorden?" En dat is de meest zinvolle vraag die ik deze zomer gelezen heb. Veel succes, meneer Hoogervorst!

Bron: GroepWilders

Lees ook:Kosten van een kamervraag
Lees ook:VVD’er loopt stage in TBS-kliniek
Lees ook:CDA en alle anderen in paniek door film Wilders
Lees ook:Wilders tweede partij in laatste peiling De Hond
Lees ook:Geert Wilders lacht Imam-claim lekker weg

2 reacties op “Groep Geert wil airco

  1. maarten

    Had Wilders niet beter voor het geld dat deze laatste vraag kost, zelf een airco voor een verzorgingstehuis kunnen kopen?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Martijn Koster

    Jammer dat Wilders er nu pas mee komt, alle airco’s zijn namelijk uitverkocht….

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.