Stropdasjongens krijgen 6 miljard

Het bedrijfsleven krijgt bijval van het Kabinet in de geldcrisis. Ze hebben met z’n allen de beschikking over maar liefst 6 miljard rollende euro’s om daarvan arbeidstijdverkorting (wat een vies ambtenarenwoord is voor betaald thuiszitten) te betalen. Dit omdat er dan meer mensen aan het werk gehouden kunnen worden. Goed nieuws? Uiteraard, voor een hoop kantoorvolk is dit prachtig nieuws. Minder werken, zelfde salaris en je baan behouden. En dat allemaal in crisistijd.

Lees ook:Werken wordt beloond door PvdA
Lees ook:Geen ‘groep’ voor Geert
Lees ook:Militairen rennen weg van defensie
Lees ook:Reintegratie arbeidsmarkt moet marktgerichter
Lees ook:CDA wil weer 40 uur werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.