CDA wil weer 40 uur werken

Het CDA wil dat mensen weer 40 uur gaan werken. Dit is één van de, volgens de VVD, minder ambitieuze plannen van de partij om de economie te stimuleren. Om de vergrijzing op te vangen moeten meer mensen gaan werken. De partij wil niets weten van een hogere AOW-leeftijd of meebetaling van ouderen voor hun oudedagsvoorziening.

De hypotheekrenteaftrek moet blijven.

Verder is het motto: "Wat goed is voor gezinnen, is goed voor Nederland". De kinderbijslag moet dus omhoog, en jongeren moeten tijdens hun schooltijd een maatschappelijke stage lopen.

Kortom, ouderen kunnen met een gerust hart op het CDA stemmen. Ik vraag me af of het plan de AOW-leeftijd niet te verhogen realistisch is? Graag jullie mening!

Verder is het natuurlijk een geruststelling dat de bevolking goed opgevoed zal worden. Met zo’n verantwoorde maatschappelijke stage halen jongeren het niet snel meer in hun hoofd het verkeerde pad in te slaan. Misschien kan Joost Eerdmans stage gaan lopen bij het heropvoedinogscentrum dat het CDA heet?

Bron: NOS

Lees ook:VVD: AOW-leeftijd niet omhoog
Lees ook:Carriere-switch voor Eerdmans
Lees ook:SP meent: ’65 blijft 65′
Lees ook:Vogelaar wijzigt inburgeringsbeleid Verdonk
Lees ook:The attack of the AOW

Eén reactie op “CDA wil weer 40 uur werken

  1. Joossie

    Die ouderen moesten toch niet achter de geraniums zitten maar actief blijven? Nou, dan wordt er eens wat geregeld, dat het niet betaalbaar is of zo en dat ze langer door moeten omdat anders wij jongeren hun gelag (en hun gelach) moeten betalen, en dan gaan ze protesteren. Oprotten met die luie fossielen, laat zij vakken gaan vullen, kunnen ze nog net denk ik…, kunnen wij wat chillen!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.